Piramit Haber

Leyla ile Mecnun'culara müjde!

Medya

Reyting rekorları kıran dizi Leyla ile Mecnun dizisinden sürpriz bir karar geldi.

Reyting rekorları kıran dizi Leyla ile Mecnun dizisinden sürpriz bir karar geldi. TRT ekranının bir numaralı dizisi Leyla ile Mecnun yayınlandığı dönemde oldukça başarılı bir grafik çıkarmıştı. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü ekibi tekrar bir araya getirip yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı.

Milliyet'in haberine göre, Onur Ünlü'nün yeni dizisinin adı 'Beş Kardeş' olacak. İlk olarak 'İsmail Abi' karakterini canlandıran Serkan Keskin ile anlaşıldı.

TRT ekranlarının en çok sevilen ve büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen Leyla İle Mecnun dizisi çok sürpriz bir karara imza attı.Leyla ile Mecnun yepyeni bir projeyle ekranlara bomba gibi geliyor.Leyla İle Mecnun ekibi bu sefer farklı bir projeyle ekranlara gelecek.
 
TRT’nin fenomen dizisi Leyla ile Mecnun bu sefer farklı bir proje ile ekranlara geliyor.Leyla ile Mecnun bu sefer komedi tarzında yepyeni bir projeyle izleyicisiyle buluşuyor. Leyla İle Mecnun ay yapım ile masaya oturduktan sonra ‘Beş Kardeş’ adlı komedi dizisi için kolları sıvadı. Ekibin kaptanı Onur Ünlü, TV dünyasında ses getirecek bir adım attı ve Ay Yapım’la anlaştı.
 
Ağırlıklı olarak drama çeken Ay Yapım için Ünlü, “Beş Kardeş” isimli bir komedi dizisi yazıyor. Birbirine zıt 5 kardeşin eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak olan dizi için “Leyla ile Mecnun”un İsmail abisi Serkan Keskin, ilk anlaşılan oyuncu oldu. Keskin, yeni dizide de 4 kardeşin abisi olacak.

HABER İÇİN TIKLA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.