Piramit Haber

Kurt Seyit ve Şura amacına ulaşamadı

Medya

Yayınlandığı ilk günde birinci olacağı tahmin edilen 'Kurt Seyit ve Şura' beklenenin aksine ikinci oldu. Birinciliği ise 'Küçük Ağa' dizisi elde etti.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü 4 Mart gecesi yayınlandı. İlk gün izlenmesinde, ‘Küçük Ağa’ dizisinin ardından ikinci olan Kurt Seyit ve Şura, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. En çok konuşulan ise Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı oldu.
GECEYE DAMGA VURAN SAHNE
Kıvanç Tatlıtuğ’un son projesi olması sebebiyle, Türkiye’de ve Ortadoğu’da büyük bir merakla beklenen Kurt Seyit ve Şura dizisinin ikinci olması, beklenen ilgiyi görmediği yönünde de yorumlandı. Twitter’da TT olmaması ve Küçük Ağa dizisinden sonra ikincilikte kalması dizinin gelecek bölümlerine dair merakı daha da artırdı.

Dönem dizisi olması itibariyle riskli ve eleştiriye oldukça açık bir proje olan Kurt Seyit ve Şura’nın senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yazıyor. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği dizi Ay Yapım’ın son projesi. Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Kurt Seyit ve Şura', Kırımlı bir Türk ailenin oğlu ile Rus bir ailenin kızı olan Şura'nın aşkını anlatıyor. Kültürleri ve ailelerinin beklentileri çok farklı olan bu iki gencin kavuşması aradaki düşmanlıklarla iyice zorlaşır.


Küçük Ağa’da Osman var

Bir süre önce yayımlanmaya başlayan Küçük Ağa dizisinin başrollerinde ise ‘Öyle bir Geçer Zaman ki’ dizisinin çocuk oyuncusu, Emir Berke Zincidi bulunuyor. Zeki Alasya, Sarp Leventoğlu, Birce Akalay da dizinin yine başrolünde yer alan isimlerden. Küçük Ağa’da boşanan anne ve babasını bir araya getirmeye çalışan ve bunun için türlü numaralara başvuran Mehmet Can’ın başından geçenler anlatılıyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.