Piramit Haber

Kıvanç Tatlıtuğ :'Psikolojik çöküntü yaşadım'

Medya

Kıvanç Tatlıtuğ yeni projeleyle geliyor

 Mavi'nin yeni reklam filminin tanıtımında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yaz iyi tatil yaparak dinlendiğini söyledikten sonra geçen yaz hem Kelebeğin Rüyası filmi hem dizinin peş peşe gelmesiyle psikolojik çöküntü yaşadığını açıkladı
Mavi'nin 2013 Sonbahar – Kış reklam filmi için dünyaca ünlü top model Barbara Palvin'le kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, Four Seasons Hotel'de verdiği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Reklam filmindeki repliklerin kendisine ait olduğunu belirten Tatlıtuğ, Barcelona'da hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. "Kendinizi ne kadar özgür hissediyorsunuz?" sorusuna Tatlıtuğ, "Görünmek istemediğiniz zaman görünmüyorsunuz. Gizlendiğiniz zaman çekemiyorlar" şeklinde konuştu. 

'PSİKOLOJİK ÇÖKÜNTÜ YAŞADIM'
Bu yaz tatilde iyi dinlendiğini söyleyen Tatlıtuğ, "Kuzey Güney ve Kelebeğin Rüyası'nın çekimlerini geçen sezon birlikte götürdüğüm için psikolojik olarak çöküntü yaşadım. Bu sezon yeni proje var. Öncesinde iyi dinlendim" diyerek Farah Zeynep AbdulLah ile başrolde yer alacağı ocakta çekilmeye başlayacak yeni dizisi 'Kurt Seyt'le ilgili bilgi verdi; "Senaryo yazılıyor, çalışmalar devam ediyor. Her projeye çok temkinli yaklaşıyorum. Madalyonun her iki yüzü var" dedi.

HOLLYWOOD FARKLI DEĞİL

Russell Crowe'un Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiği ve birgün birlikte çalışabileceğini söylemesiyle ilgili olarak, ''Hollywood'u başka bir kalıba sokmak istemiyorum. Bence Hollywood'un diğer projelerden farkı yok. Benim için asıl gerçek senaryodur'' diye cevap verdi. "Kendinize en yakın bulduğunuz karakter hangisi?" sorusuna "Kuzey Tekinoğlu" diye yanıt veren Tatlıtuğ, kendi idollerinin Edie Murphy ve Sean Pean olduğunu söyledi. 
Başrolünde oynadığı sinema filmi Kelebeğin Rüyası'nın Türkiye'nin Oscar adayı olmasıyla igili olarak da konuşan Tatlıtuğ, "Haberi aldığım zaman Barcelona'daydım. Yapımcımız haber verince telefonda 5-10 saniye öylece kala kaldım. Çok gurur verici bir şey ama bu sürecin bir başlangıcı" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.