Piramit Haber

Kıvanç Tatlıtuğ kaza geçirdi! Sağlık durumu ise..

Medya

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine nazar değdi... Yakışıklı oyuncu, 250 bin euroluk cipiyle seyir halindeyken başka bir araç arkadan onlara çarptı.

Kıvanç Tatlıtuğ aracıyla seyir halindeyken başka bir araç arkadan onlara çarptı. Tatlıtuğ'un lüks arabasında çizikler oluşurken diğer otomobilde hasar büyüktü..

YAĞMURUN AZİZLİĞİNE UĞRADILAR

Bu yılın Şubat ayında dünyaevine giren ve 6 aydır sürdürdükleri mutlu evlilikleriyle herkesi imrendiren Tatlıtuğ çift,, önceki gün Bebek'te trafik kazası yaptı. Sabah erken saatlerde Etiler'de kahvaltı yapan çift, dönüşte sağanak yağmurun azizliğine uğradı.

Bebek yokuşunda aşırı yağmur nedeniyle fren balataları ıslanan bir araç, çiftin 250 bin euro (yaklaşık 800 bin lira) değerindeki Range Rover marka lüks aracına arkadan çarptı.

KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTILAR

Tatlıtuğ ile Dizer, kazadan yara almadan küçük hasarla kurtulurken diğer araçta büyük maddi hasar meydana geldi. Kazanın şokunu atlatan çift, daha sonra araçlarını yolun kenarına çekerek polisin işlem yapmasını bekledi.

"UCUZ ATLATTIK"

O esnada gazetecileri karşısında gören yakışıklı oyuncu, habercilere "Kazayı hemen nereden öğrendiniz?" diye sordu. Aracının sadece arka çamurluğu kırılan Tatlıtuğ, 10 dakika içinde tutanak işlemlerini tamamlayıp yoluna devam etti. İkili, kazaya karışan diğer çifte de "Geçmiş olsun, ucuz atlattık" demeyi ihmal etmedi.

Kaza nedeniyle morali bozulan Tatlıtuğ-Dizer çifti, gezintilerini yarıda kesip Bebek'te bulunan evlerine gitti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.