Piramit Haber

Kısmetse Olur'da Nur Erkoç dedikodusu!

Medya

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Nur Erkoç oldu.

Nur Erkoç'un elenmesi zamanlama itibariyle hayli manidar. Geçen hafta Kısmetse Olur ifşasının ardından elenmiş olması dedikodu çıkardı.
NUR ERKOÇ KUŞKUSU

Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan Nur Erkoç beklenmedik bir şekilde elendi. Murat ile Semih'in skandal ses kaydını yayında ifşa etmesinin ardından gelen bu eleme Kısmetse Olur yapımı ekibini zan altında bıraktı. Nur Erkoç ekranda yaptığı ifşa sebebiyle yapım ekibi tarafından mı elendi?

NUR ERKOÇ ESKİ KOCASI KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı.

ESKİ EŞİNİN TEK KARESİ YOK

Nur Erkoç boşandığı kocasının adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. Instagram hesabırdan eski eşine dair tüm kareleri de yok eden Nur Erkoç erken yaşta evlendiğini söylemişti.

NUR ERKOÇ NERELİ?

23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç, ivent organizatörü. Balık burcu olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

ANNESİ FİGÜRAN


Dizilerde oynayan Leyla Erkoç geçimini figüran oyunculuk yaparak sağlıyor. Kocasını kaybettikten sonra da oyunculukla çocuklarına bakmış.

Yorumlar (2)

mine genç 8 Yıl Önce

nur nasıl elenir, böyle bir insan nasıl elenir, yazıklar olsun kısmetse olur yarışmasına, nur 'u eve çağırın lütfen.

sibel 8 Yıl Önce

nurun elenmesine çok üzüldüm semih yanına gidip destek olsaydın ne kaybederdin gitmesi gereken canseldi yazık oldu benim İZMİRLİME serap mehtap melis dururken en hanım en güzel nurumuz elendi büyük haksızlık

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.