Piramit Haber

Kına ve gelin hamamı yeniden moda oldu!

Medya

Türkiye'de önemli bir gelenek olarak her yıl artış gösteren düğünlerde konseptleri televizyon dizileri belirliyor.

Türkiye'de önemli bir gelenek olarak her yıl artış gösteren düğünlerde konseptleri televizyon dizileri belirliyor. Sektörde önemli değişikliklere yol açan televizyon dizileri, düğün konseplerini de önemli ölçüde etkilemeye başladı.
O DİZİDEKİ DÜĞÜN NEREDE ÇEKİLDİYSE BEN DE ORADA EVLENECEĞİM

Enc Medya Organizasyon Satış Koordinatörü Can Satıç yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
"Son yıllarda çekilen televizyon dizilerinde seyrettiğimiz düğün ve diğer bireysel organizasyon sahneleri gerçek hayatta da sıkça talep edilen konseptler olmaya başladı. Ekranın sihirli ışığı altında çekilen bu sahneler özellikle süsleme ve aksesuarlarda talepleri arttırdı. 

Bu çekimlerin yapıldığı birçok düğün mekanı diğer mekanlara göre tercih edilir olmaya başladı. Sadece İstanbul'da değil Türkiye'nin birçok bölgesinden bize düğünü için bir dizide gördüğü aksesuarı istemek için ya da direk olarak filanca dizideki düğün nerede çekildiyse orada evlenmek istiyorum diye telefon ve mail geliyor. 

İstanbul ve diğer şehirlerimizde biz ve bölge temsilciliklerimiz taleplere cevap vermekte zaman zaman zorlanıyoruz."

KINA VE GELİN HAMAMI YENİDEN MODA OLDU

Dönem dizileri ile birlikte yeniden moda haline gelen kına gecesi ve gelin hamamları taleplerinin düğün organizasyon taleplerine yaklaştığını dile getiren Satıç şöyle konuştu:
"Özellikle dönem dizileri ile birlikte düğün organizasyonlarında tarihi motifleri görmek isteyen çiftlerimizin sayısında oldukça fazla bir artış söz konusu ama daha büyük bir atış yeniden moda olan kına gecesi ve gelin hamamı organizasyonları oldu. 

Son iki üç yılda önemli bir atış gösteren kına gecesi organizasyonları bitme noktasına geldiği bir dönemde yeniden moda oldu. Bunda dönem dizilerinin etkisi büyük, dönem dizilerinde kına gecesi ve gelin hamamını gören çiftlerimiz ailelerinden de o dönemler ile ilgili duydukları güzel hikayeler ile birlikte bu organizasyonlara yeniden hayat vermeye başladılar.

Her geçen gün artan bir talep sayısı ile şu anda kına gecesi ve gelin hamamı organizasyonları için gelen talepler düğün taleplerine yaklaşmış durumda. Birçok firma ve mekan kına gecesi için özel paketler hazırlamaya başladılar. Bu da organizasyonun ne boyutlara geldiğinin açık bir göstergesidir. "

HABER İÇİN TIKLA>>>
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.