Piramit Haber

Kim elendi yine sızdı!

Medya

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta yeni bir yapım skandalı ile ekrana gelecek. Dokunulmazlıklar kalkınca Kısmetse Olur evinde elemede Onur Tezel ile birlikte Mehtap Taşkıran adı kutudan çıkacak.

Hatırlanacağı gibi Kısmetse Olur elemelerinde ilk baştaki sisteme dönülmüştü. İki haftadır hem gelin hem damatlar evinden eleme oluyordu.
Kısmetse Olur'un elemeye dair dönen tanıtımlarında gong esprisi şakadan ibaret.

KISMETSE OLURDAN KİM ELENDİ SIZAN SKANDAL

Bu hafta eleme kutusundan Mehtap Taşkıran çıkınca yapım ekibi panikliyor. Zira Melis Buse sert tepki koyup Mehtap'ın elenmesine karşılık rest çekiyor. Bunun üzerine de yapım ekibi yeniden eski eleme sistemine dönüyor. Mehtap Taşkıran'ı elemeden kurtarmak için de çeki Daniella'ya verip gelinler evi koruma altında deniliyor. Yani elenen bu haftalık sadece damatlar evinden Onur Tezel oluyor. Mehtap Taşkıran ise yapımcıların çektiği dümenle evde kalıyor.

Kısmetse Olur evinde Onur Tezel ile Erdem Dalfidan arasında cuma günü kavga çıktı. Erdem ile Onur Nur Erkoç'a talip olmuşlardı. Bu hafta Kısmetse Olur evinden Onur Tezel elendi.

ESER WEST VE SEDA GÜLER KAVGASI CANSEL HAMİLE Mİ?

Kısmetse Olur evinin perde arkasındaki skandallardan biri daha sızdı. Hamile olduğu iddiaları bulunan Cansel ve Eser West ile sunucu Seda Güler büyük bir kriz yaşıyor.

Eser ile sunucu Seda Güler eleme çekimi sırasında kavga ediyorlar. Eser West yayını terketmeye kalkıyor. Seda Güler 'Bu kokainmanlarla mı uğraşacağım" diyerek yapım ekibine bağırıyor.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Bu konuda da spekülasyonlar var. İddiaya göre SMS sonuçlarına göre gerçek birinciler Nur Erkoç ve Eser West oldu. Ancak yapım ekibi Daniella ve Tankut Denker'i birinci yaptı. 10 bin liralık çeki de Daniela'ya verip Mehtap'ı elemeden kurtardı. 

KISMETSE OLUR YENİ DAMAT ADAYI


Kısmetse Olur evinde Nur Erkoç ile Erdem Dalfidan senaryosu tutmadı. Onur Tezel'in yerine eve gelecek yeni damat adayı da Nur Erkoç'a talipli olarak gelecek. Reytingleri düşen Kısmetse olur yapımcıları Nur'ın annesini de önümüzdeki hafta evde konuk edip Melis Buse ile kavga ettirecekler. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.