Piramit Haber

İşte o isim!

Medya

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecan yaşandı. Survivor All Star son bölümünde Turabi'den sonra finale gidecek ikinci isim belli oldu. Kıbrıs’a gitmeyi garantileyen isimlerden ikincisi Hilmi Cem oldu.

 TV8’den ekranlarımıza konuk olan Survivor All star heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Daha önce Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen ilk isim Turabi Çamkıran olmuştu. Begüm, HASAN ve Merve Aydın’ı elemeyi başaran Hilmi Cem dokunulmazlık oyununu kazanarak Turabi'nin ardından Kıbrıs’taki büyük finale gitmeyi başardı.
Böylelikle Hilmicem, Survivvor’ın başından beri arkadaş olduğu Turabi ile beraber Kuzey Kıbrıs’taki 4 final koltuğundan 2’sini kapmış oldu.

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR?
 
19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.
 
Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.