Piramit Haber

İşte O İş Adamı !

Medya

Reina'nın tuvaletinde uygunsuz şekilde yakalanan evli işadamının kim olduğu ortaya çıktı.

Reina'nın tuvaletinde bir kadınla sevişirken yakalanan evli işadamı 'K.S.'nin, 1,5 ay önce Nazlı Yazıcı'yla nikâh masasına oturan Kaan Sert olduğu iddia edildi.
İstanbul gece hayatına damgasını vuran 'tuvalette seks' skandalının 'kahramanı'nın kim olduğuyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı! Reina'nın tuvaletinde bir kadınla sevişirken yakalanan ve çıkan haberlerde ismi 'K.S.' olarak yazılan evli işadamının, Kaan Sert olduğu iddia edildi.

EŞİ DE ORADAYMIŞ

Ünsal-Neşe Sert çiftinin oğulları Kaan Sert, iş dünyasının ünlü ailelerinden Osman-Meral Yazıcı çiftinin kızları Nazlı Yazıcı ile 14 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda yapılan masal gibi bir düğünle evlenmişti.Ancak kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre; Sert, henüz 1,5 aydır evli olduğu eşini onun gözünün önünde aldattı!

İddiaya göre, eşi Nazlı Yazıcı, Ivana Sert'le boşanma davası sürerken çapkınlıklarıyla adından söz ettiren amcası Yurdal Sert ve onun sevgilisiyle birlikte Reina'ya giden Kaan Sert, başka bir locada eğlenen kızlardan biriyle tanıştı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle samimiyeti ilerleten ikili, Reina'nın daha tenha olan kışlık tarafındaki tuvalette buluşup öpüşmeye başladı. Kadınlar tuvaletine girip sevişen Sert ve genç kadın, onları fark eden müşterilerin şikayeti üzerine görevliler tarafında yaka paça dışarı atıldı!

Uygunsuz bir halde yakalanan ve yanındaki kadınla dışarı atılan Kaan Sert, güvenlik görevlilerinin izin vermesiyle içeride kalan eşyalarını aldı, olan bitenden habersiz eşi Nazlı Yazıcı'yla birlikte evinin yolunu tuttu...
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.