Piramit Haber

İşte Atakan gerçeği!

Medya

Survivor'dan elenen son isim Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir oldu. Yarışmaya veda eden İbrahim, takım arkadaşları hakkında konuştu.

Damla'nın beni yazması benim için sürpriz olmadı. Zaten önceden bana söylemişti bu durumu.

Damla'nın beni seçmes,ni saygıyla karşılıyorum. Zaten artık birbirimizi yazmak zorundaydık.

Oyunların bireysele dönmesiyle tabii ki Serkay'ı daha avantajlı görüyorum. Ünlüler takımından da Atakan çok başarılı ve becerikli onları favori görüyorum.

Benim yerime Serkay gitmeli miydi... Bence gitmemeliydi. Ben bugüne kadar belki de Serkay'ın yardımlarıyla destekleriyle kaldım diye düşünüyorum. Bu yüzden her şeyi hakeden bir insan. Şampiyon olmayı bile hakediyor. 

Atakan benim çok eski bir dostum. 10 yıl önceye dayanıyor dostluğumuz. Spor yaşantımız birlikte geldil geçti. Burda da Atakan'la yakındık, samimimiydik. 

Onunla yarışmaktan çok zevk aldım, o da benimle yarışmaktan zevk aldı. Yolumuza devam ediyoruz.

Survivor'da bayan yarışmacı olarak Damla'yı destekliyorum. Nagihan'da başarılı biri ama finale kadın olarak Damla'yı yakıştırıyorum. Nagihan'a göre şampiyonluğu daha çok hakediyor.

4.5 aylık bir serüvenim oldu adada. İlk 2 buçuk ayda neredeyse 15 kilo birden verdim. Birlişme patrisinden sonra cocnut nerede bulunur, nerde çok coconut var bunları keşfettim. Çok fazla coconut yedik. Tabii bu da bende yağ yaptı, kilo yaptı. 

Son günlerde çok ödül oyunu kazandık bunların da kilo almamda etkisi oldu tabii.
Bence şampiyonluk için Serkay ve Atakan'ı favori görüyorum. İkisi de yüzde 50 yüzde 50 bence. 

Atakan'ın şampiyon olmasını çok isterim.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.