Piramit Haber

İşte Adriana Lima'nın doğal hali!

Medya

Brezilyalı ünlü model Adriana Lima Los Angeles Havalimanı'nda kameralara yakalandı.

Geçtiğimiz gün New York'daki reklam çekimlerinde görüntülenen Brezilyalı model Adriana Lima Los Angeles Havalimanı'nda kameralara yakalandı.

Basketbolcu eşi Marko Jaric'den boşanmasının ardından 3 gün sonra Met Ball 2014'de görüntülenen Brezilyalı ünlü model Alessandra Ambrosio salı günü de New York meydanında Maybeline adlı makyaj markasının reklam çekimleri sırasında magazin basınının kameralarına yakalanmıştı. Maybeline reklam çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirerek başını otobüsün aynasına çarpıp yere düşen ünlü modelin görüntüleri magazin gündeminde yer alırken Adriana Lima bu sabah saatlerinde Los Angeles Havalimanı'nda kameralara yansıdı.

Siyah babetleri, deri pantolonu, siyah kazağı ve desenli ipek şalı ile kameralar tarafından görüntülenen ünlü model Adriana Lima telefonla konuşur bir şekilde havalimanına giriş yaparken objektiflere yansıdı. Eşi ile uzun ve nazik bir konuşma sonrasında ayırlık kararı aldıklarını fakat kızları için iyi bir aile olmaya çalışacaklarını belirten 32 yaşındaki ünlü model Adriana Lima, ayrılık sonrası kendini işlerine vermiş bir şekilde görüntülendi. 

Bir moda çekimi için şehir dışına çıktığını belirten Brezilyalı ünlü modelin yanında herhangi bir bavul olmaması dikkatlerden kaçmazken 32 yaşındaki ünlü modelin siyah ufak çantasındaki sigara paketine benzer kutu dikkatlerden kaçmadı. Sigara ve alkole karşı olduğu bilinen Adriana Lima'nın eşinin kendisini aldatması üzerine aldığı ayrılık kararı sonrası yaşadığı stresli dönemde sigaraya başladığı iddia edildi. Ünlü modelin hakkında çıkan iddilara ne gibi bir yorum yapacağı magazin basını tarafından merakla bekleniyor. 



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.