Piramit Haber

İlhan Mansız'ın Makyajlı Fotoğrafı Medyaya Bomba Gibi Düştü

Medya

İlhan Mansız, futbolcu olduğu dönem Beşiktaş'ın sembol isimlerinden biriydi. Şuan Survivor 2017'de yarışıyor ve oldukça büyük bir hayran kitlesi var. İlhan Mansız'ın Makyajlı Fotoğrafı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü.

Survivor'da sivri dili ve başarılı performansı ile göz doldururken, maço tavırları kimilerini rahatsız ediyor.

Her şeye rağmen en çok desteklenen isimlerden biride o. İlhan Mansız bir dönem kızların sevgilisi haline gelmişti.

Ayrıca onu Senegal'e attığı altın gol ile de hafızalarımıza kazıdık. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın Gol'ü dür.

Ancak İlhan Mansız'ın sosyal medyaya öyle bir fotoğrafı düştü ki, gören şoke oldu, İlhan Mansız'ın bu haline ona konduramadı.

İlhan'ın internete düşen makyajlı fotoğrafından sonra görenler 'Bu İlhan mı!' demeye başladı.

Survivor'da sergilediği maço tavırları, hırslı oyunculuğu ile tezat düşen bu makyajlı fotoğraf için bakalım ileri ki günlerde herhangi bir açıklama gelecek mi.

İşte İlhan Mansız'ın gündeme bomba gibi düşen o makyajlı fotoğrafı...

Survivor'ın hırslı yarışmacısı İlhan Mansız'ın sosyal medyaya makyajlı fotoğrafı düştü,

İlhan hayranları bu fotoğrafı görünce "İlhan sana ne olmuş" dedi.

İlhan Mansız, sosyal medyaya bomba gibi düşen fotoğrafında makyajlı olması ve üzerinde sadece yelek olması hayranlarını şaşırttı.

Hayranları "bu İlhan Mansız olamaz" dedi.

İLHAN MANSIZ KİMDİR?
Almanya doğumlu olan İlhan Mansız 42 yaşına girdi. Şu sıralarda Survivor ile gündemde olan Mansız'ın tabi kiuzun bir geçmişi var.

O Beşiktaş'ın sembol isimlerinden biri. Ayrıca 2002 Dünya Kupası'nda attığı altın gol ile akıllarımıza kazındı.

İŞTE İLHAN MANSIZ'IN MAKYAJLI HALİ


İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya, Kempten’de dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu.Futbol hayatının son golünü Ankaragücü formasıyla 30 Ekim 2005 tarihinde oynanan Süper Lig maçında Beşiktaş'a attı. 2006 yılının Şubat ayında Almanya’da bir trafik kazası geçirdi ve futbolu bıraktığını söyledi. Ancak tedavisine antrenmanlarına devam etti. İlhan Mansız, 2009'da futbolu bıraktı.2007 yılında “Doktorlar” dizisinde Ömer Güven karakterini canlandırdı. Dr. Zeynep karakterini canlandıran Gamze Topuz ve diğer oyuncular olan Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Melike Güner ile birlikte rol almıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.