Piramit Haber

Hatipoğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi!

Medya

İlahiyatçı Yazar İhsan Eliaçık ATV'de Ramazan ayı için program yapan ve 600 bin TL aldığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi.

Karadeniz TV'de "Bana Dinden Bahset" programında Hz Muhamed'in hayatı boyunca din anlattığı için para almadığını söyleyen İhsan Eliaçık, Nihat hatipoğlu için sert ifadeler kullandı.

Dinin alınıp satılan bir şey oladığını söyleyen Eliaçık, "Ben yüzlerce konferans verdim. Hiçbirinden para almadım. Nedir bu ya adam 600 bin TL alıyor. Neymiş? Din anlatıyormuş! Karnınıza ateş dolduruyorsunuz. Bir kişinin ihtiyacı çıplak kalmayacak kadar giyinmek aç kalmayacak kadar yiyecek ve ev kirası çıkar bunları 600 Bin TL'den, ne kaldı? 599 bin TL.

EĞER MÜSLÜMANSAN, ERKENSEN...

Eğer müslümansan, erkeksen o vaaz verdiğin Sultanahmet Meydanı'nda 599 bin TL'yi açlara yoksullara dağıtırsın. Nedir bu ya babası oğlu milleti söğüşlüyor. Senin anlattığın Muhammed ile benim anlattığım Muhammed arasında çok fark var. Ben yetim öksüz Muhammed'i anlatıyorum. Yoksullara yardım eden Muhammed'i anlatıyorum" dedi.


Yorumlar (7)

Bu kadar olmaz 10 Yıl Önce

Ayıp ayıp sanane be adam ne kadar alıyor onun gibi olmadığın için mi söylüyor çok yazık

Az Bile Alıyor 10 Yıl Önce

az bile alıyor.

günce 10 Yıl Önce

Yazik yazik meyve veren ağac taşlanirda bu kadar da olmaz hadi din düşmanlari yapiyor da siz niye yapiyorsunuz diyicem ama fesatsiniz işte ama hocam ne kadar erdemliki hiç birinize cvp bile vermiyor ... Yazik size kul hakki diye birşey var adamin hakkina giriyorsunuz

Günce 10 Yıl Önce

Resme bir bakin bir nihat hocamin yüzündeki nur a bakin birde diğerine

xreal 10 Yıl Önce

aslinda adam hakli.dinimize aykiri haraket ediyor. günahi boynuna ayrica burda diger hocaya kizanlar dogruyu söyleyenin karsisinda olmayin çok biliyosunuz ya öbür dünyada bunun hesabi sizede sorulur.

fatih 10 Yıl Önce

hatipoğlunun tırnağı olamazsın az bile alıyor.sana mi soracak nereye dağittiğini.çapulcuların sözcüsü.yüzünden kir akıyor eliaçıkın...

serze 10 Yıl Önce

bu adam o kadar kızdığına göre o da para istiyor Ben de varım diyor güya Nıhat hocayı dinlerim severim parayı alıp almadığıda kimseye dert olmasın bence Pekı bu kadar parayı alıyor nerden biliyorsunuz bu parayı hayır kuruluşlarına ve ya yoksullara dağıtmadığını ? Adam en azından islamı anlatıyor bize de bu gerek bir prof yanlışı doğruyu haramı helalı elbette iyi bılir bu adamı rahat bırakın bi zahmet.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.