Piramit Haber

Hastaneye yatırıldı!

Medya

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hakkında işlem yapılan Senem Kuyucuoğlu, tedavi görmek için hastaneye yatırıldı.

Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika’dan 6 gün önce dönen Kuyucuoğlu’nun savcılıkta ifade verdiği öğrenilirken, tedavi edilmeyi talep eden Kuyucuoğlu’nun İstanbul’da özel bir hastaneye dün yattığı belirtildi.
Ünlü manken önceki gün katıldığı bir televizyon programında basına sızan ABD’de çekilmiş fotoğrafları için “Cape Town’daki fotoğraflarımı görünce midem bulandı. Kendime bakamadım” diye konuşmuştu.

CANLI YAYINDA AĞLAYA AĞLAYA ANLATTI
Hastaneye yatmadan önce Akşam'dan Zehra Çengil'e konuşan Kuyucuoğlu şunları söyledi:
 
- Tedavi süreci bugün başlıyor. Ne kadar kalacağım belli değil. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok. Kendimi temizleyeyim sonrasını göreceğiz. 

- Twitter hesabıma ulaşamıyorum, kapattırdım. Nedense bir türlü şifresini öğrenemiyoruz. 
- Defne Joy Foster'ın uyuşturucuyu benim tanıştırdığım satıcıdan aldığı iddiası yalan. Çocuğu üzülmesin, soru işaretleri ortada kalmasın diye konunun tekrar açılmasını istedim. 
- Uyuşturucu bağımlılarına her türlü sosyal yardımı yapacağım. Mankenlikle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Şimdi canımın derdine düştüm.
- Sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Mert Ortaç ‘Seni öldüreceğim, diri diri gömeceğim’ diye mesaj attı. 
 
'TELEFON KULLANMIYORUM' 
 
- Uyuşturucu için bugüne kadar büyük paralar harcamadım. Çünkü genellikle uyuşturucunun bulunduğu ortamlarda takılıyordum. Bu yüzden sürekli arkadaşlarım sağladı. 
- Hiç telefon kullanmıyorum, televizyon izlemiyorum. Uzun zamandır kimseyle konuşup görüşmüyorum.
 
'ÜNLÜLER BAŞKALARINI YAKMASIN'
 
- Uyuşturucu kullanan ünlüler halimi gördü. Kendilerini yakmışlar, başkalarını da yakmasınlar. Aileler çocuklarıyla ilgilendikleri sürece hiçbir çocuk kalkıp ‘Aaa şunun tadına bakayım’ demez. 
 
'KİMSE HALİMİ BİLMEDİ'
 
- Hayatımla ilgili insanlara hiçbir şey anlatmadığım, diğerleri gibi ağlayıp yalvarmadığım için kimse ne durumda olduğumu göremedi. Gücümle güçlendirdim insanları. Sonunda da güçsüz duruma ben düştüm.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.