Piramit Haber

Hastanede yaşamını yitirdi!

Medya

'Romalı Perihan' hayatını kaybetti. Romalı Perihan adıyla tanınana Perihan Benli dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Romalı Perihan'ın yoğun bakımda olduğunu duyuran sanatçı Onur Akay, ünlü sanatçının vefat ettiğini duyurdu.
Akay, acı haberi twitter sayfasından "Romalı Perihan'ı maalesef kaybettik. Romalı lakabını Zeki Müren takmıştı ve sonunda Zeki Müren gibi kendisini ölüme terk etmesi çok üzücü."
mesajı ile duyurdu.
İşte o açıklama:


Rahatsızlığı geçen yaz başladı. Asıl rahatsızlığı psikolojik sorunlardı. Yanına kimseyi yaklaştırmıyordu. Şeker hastalığı sinir uçlarına vurdu ve kaslarında erime başladı. Bir deri bir kemik kaldı. Kendisi rahatsızlığını günde 2-3 litre içtiği gazoza bağlıyordu ama durum öyle değildi. Bakımsızlıktan eriyordu. İlk önce Gata’ya yattı ama psikolojik sorunlarından tedaviyi kabul etmedi. Raporlarında bile, tahlilleri ve Emar çekilmesini kabul etmediği için taburcu olduğu yazıyordu.

Daha sonra kendisini bir profesör gördü ve bakımsızlıktan bu durumda olduğunu, iyi bakılırsa sağlığına kavuşacağını söylemişti. Beşiktaş Belediyesi kendisine yardımcı oluyordu. Zaman zaman belediye görevlileri yemek bile götürüyordu. Bilincini kaybedip fenalaşınca, belediye Bağcılar İklim Hastanesi’ne kaldırdı. Doktorlar makinaya bağlı yaşadığını, bilincinin yerinde olmadığını ve yaşama şansının %10 olduğunu söylemişti.

Perihan Benli ve Romalı Perihan olarak bilinir ama hastanede kayıtlı soyadı ise Perihan Özkurt. İspanya’da bir ablası olduğunu biliyorum. Türkiye’de yeğeni vardı ancak psikolojik sorunlardan yanına kimseyi yaklaştırmıyordu. Mekanı cennet olsun inşallah." dedi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.