Piramit Haber

Harun Kolçak'tan haber var!

Medya

Uzun süredir yoğun bakımda olan Harun Kolçak'tan gelen iyi haberler Twitter üzerinden yalanlandı. Hala yoğun bakımda olduğu iddia edildi.

Prostat kanseri nedeniyle tedavi gören ve yaklaşık 1 ay önce şiddetli karın ağrısı, solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırılan sanatçının tedavisi yoğun bakımda sürüyordu.

Son olarak tedaviye yanıt verdiğine yönelik haberler ile herkesi sevindiren Kolçak'ın normal odaya alındığına ve solunum cihazı çıkarıldığına yönelik haberler hızla yayılmıştı.

"HARUN KOLÇAK HALA YOĞUN BAKIMDA!"

Kısa süre önce Işın Karaca'nın Twitter hesabından takipçilerine yönelttiği paylaşım akılları karıştırdı. Açıklamalar Harun Kolçak'ın hala yoğun bakımda olduğunu gösterirken Işın Karaca'da "Millet ne meraklı bir öldürüp bir iyileştirmeye!!"
sözlerini ekledi.
"Allah'ın aşkına Harun Kolçak ile alakalı haberleri kim yayıyor!! Ne hastaneden ne de onu temsil eden kurumsal müzik şirketi Arpej'den hiçbir açıklama yapılmamışken kimin haddi ortalığı karıştırmak!

Harun hala yoğun bakımda yatıyor, şükürler olsun daha iyiye gidiyor ancak yoğun bakımdan daha çıkmadı ve tedavisi devam ediyor. Hangi kendini bilmez bu haberleri yayıyorsa bi zahmet yok olup ortadan kaybolur mu!!!"
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.