Piramit Haber

Google'da aşk çıkmazı!

Medya

Google aşk skandalı! Şirketin kurucularından Sergey Brin, eşini kendinden 14 yaş küçük bir çalışan için terk etmiş. Olayı anlamsız hale getiren ise kadının daha önce de bir müdürle birlikte olması!

 Dünyaca ünlü arama motoru Google’ın kurucularından Sergey Brin’in (40) adı bir aşk üçgenine karıştı...
Brin, 2007’de evlendiği eşi Anne Wojcicki’yi (40) Google’ın genç bir çalışanı için terketti. İki çocuk babası Brin’in Google gözlüğünün pazarlama müdürü olan Amanda Rosenberg (26) ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Aylardır ayrılarmış
Brin’in sözcüsü de çiftin ayrıldıklarını, hatta aylardır ayrı yaşadıklarını doğruladı. Ancak çift henüz resmi olarak boşanmadı. Olayın aşk üçgenine dönme sebebi ise Brin ile birlikte olduğu iddia edilen genç kadının daha önce de Google’ın Android bölümü müdürü Hugo Barra ile birlikte olması. Barra’nın geçtiğimiz günlerde Google’dan istifa ederek Çin’in Apple’ı olarak anılan akıllı telefon üreticisi Xiaomi’ye başkan yardımcısı olarak geçmesinin de bu ilişki ağıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

5 yıl önce başlamıştı

Brin’in sözcüsü, çiftin arkadaş olarak kalmaya devam edeceklerine dikkat çekti. Google kurucusunun Rosenberg ile ilişkisinin eşinden ayrıldıktan sonra başladığı belirtildi. Rosenberg, Google’da çalışmaya 2008’de başlamıştı. Öte yandan genç kadının twitter hesabında Brin ile ilişkisine tepki gösteren kişilerin yorumları yer aldı. Brin ve eşi Wojcicki’nin evlilik sözleşmesi yaptıkları biliniyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.