Piramit Haber

Fatih Ürek: Zayıflamak 200 bin Tl'ye mal oldu!

Medya

Herkesin beğenerek takip ettiği isimlerden biri olan ve son zamanlarda daha da zayıflayan Fatih Ürek bilinmeyenlerini anlattı.

Sahnesi ve şarkılarıyla herkesi çoşturan, herkesin beğendiği isimler arasında yer alan Fatih Ürek, geçtiğimiz yıl radikal bir karar almış ve ardından da kilo vermek için tüp mide ameliyatı olmuştu. Uzun zamandır bu ameliyatlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan fakat istediği kiloya rahat bir şekilde kavuşan Fatih Ürek, hayranlarını da memnun etti.

Kısa süre önce büyük bir çoşku ile izleyicilerinin karşısına çıkan atih Ürek tüm bilinmeyenlerini de tek tek anlattı. Herkesin dikkatini çekecek açıklamalarda bulunan Fatih Ürek, aslında zayıflamanın o kadar da kolay bir durum olmadığını kaydetti. Kısa süre önce büyük sorunlarla karşı karşıya kalan bir çok kişi gibi kendisinin de zor bir süreçten geçtiğini aktaran Fatih Ürek, sürekli halsiz bir şekilde olduğunu açıkladı.

TAM 200 BİN LİRA ÖDEDİ

Zayıflamanın uzun yıllar boyunca kendisi için büyük bir hayal olduğunu açıklayan Fatih Ürek, bu konuda büyük sorunların da beraberinde geldiğini açıkladı. Fatih Ürek, yaptığı açıklamada bu ameliyatın kendisine tam 200 bin liraya mal olduğunu kaydetti. Sağlıklı yaşamın her zaman önemli olduğunu ifade eden Fatih Ürek, bu konuda herkesin de dikkatli olması gerektiği ve yediğini içtiğini kontrol etmesi gerektiğini kaydetti.

Bu ameliyat için bir servet harcadığının da altını çizen Fatih Ürek, dolabındaki kıyafetlerin hiç birinin olmaması ve bu sebepten dolayı da yeni alışveriş yapmak zorunda kaldığının altını çizdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.