Piramit Haber

Elenecek isimler şok etti!

Medya

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını verecek ilk dokunulmazlık oyunu oynandı.

5 Haziran 2016 pazar gecesi oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Peki Survivor'dan kim elenecek kimin adı yazıldı?
Survivor adasında Kıbrıs finali için geri sayım başlarken Acun Ilıcalı haftanın büyük ödülünü da açıkladı. Kazanan takım Beyonce ödülünü gidecek.

SURVİVOR KİM ELENECEK? KİMİN ADI YAZILDI?

5 Haziran 2016 pazar günü Survivor adasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım gönüllüler oldu.

Survivor ada konseyinde Kıbrıs finalini garantileyen Damla Can ile bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir ismi yazılamadı. Haliyle ada konseyi çok ilginç bir oylamaya sahne oldu. Damla ve İbrahim dokunulmaz olunca kanki olan Efecan ve Serkay birbirlerinin isimlerini yazmak zorunda kaldılar.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı Serkay oldu.
Survivor ünlüler takımının kazandığı dokunulmazlık oyunu ;

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında pazartesi günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Bu dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybederse bireysel dokunulmazlık oynamadan bir isim daha eleme adayı olacak. Şayet ünlüler takımı kaybederse bireysel dokunulmazlık oynanacak ama sadece 1 isim eleme adayı olacak.
Kıbrıs finali için geri sayım başlarken değişen eleme kuralları gereği artık bireysel dokunulmazlığı kazananlar isim veremiyor. Eleme adayı sadece ada konseyinde 1 isim olarak belirleniyor.

Peki ilk eleme adayını çıkaran gönüllüler takımının şimdiye kadar yapılan SMS oy sıralaması sonuçları nasıl? Gizem Memiç'in elendiği oylamada SMS sıralaması sonuçları şöyle olmuştu;

1.Damla Can
2. Avatar Atakan
3. Yunus Günçe
4. Gizem Memiç (elendi)

Survivor gönüllüler 22 Mayıs SMS oy sıralaması sonuçları

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları


1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.