Piramit Haber

Diyalogları yüzünden başları fena yandı!

Medya

ATV'de kahvaltı saati sunucularından Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş 'in canlı yayında gerçekleştirdikleri diyalog yüzünden görevlerine son verildi.

ATV sunucuları Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş'i Bu Diyaloglar Yaktı
ATV'de sabah kuşağında yayınlanan Kahvaltı Haberleri'nin spikerleri Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş'in işine son verildi. Bu sabah itibariyle Kahvaltı Haberleri'ni A haber spikeri Salih Nayman sundu. 

Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş'in başını çarşamba sabahı yaptıkları ' çay ' ve ' maaş ' diyaloğu yaktı. 

''BENİM MAAŞIM AZ, AMA HİLAL'İNKİ..'' 
Ergenekon'un Güneş'e ' İbrahim bugün bana çay ısmarladı, ama rejidekilere ısmarlamamışsın ' demesi üzerine Güneş'in de ' Benim maaşım birkaç asgari ücret tutuyor. Hilal'inki ise denkleştirememişler onunki yatmamış ' demesi, ikiliyi ekrandan etti. 

TWITTER'DAN SİTEM 
Hilal Ergenekon'un twitter'dan yazdığı ' İnsanoğlunun terazisi şaştığı anda ' ilahi adalet ' e sığınırım ' sözü ise, yönetime bir sitem şeklinde algılandı. 

ATV'de kahvaltı saati sunucularından Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş 'in görevlerine son verildi.

ATV'de sabah kuşağında yayınlanan Kahvaltı Haberleri'nin spikerleri Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş'in ekrandan neden alındığı ortaya çıktı.

Hilal Ergenekon'un twitter'dan yazdığı 'İnsanoğlunun terazisi şaştığı anda 'ilahi adalet'e sığınırım' sözü ise yönetime bir sitem şeklinde yorumlanmıştı. İkilinin ekrandan alınmasına neden olan şey ise yaptıkları bir diyalogmuş. 

Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş'in başını Çarşamba sabahı yaptıkları 'maaş' diyaloğu yaktı. 

Ergenekon'un Güneş'e 'Bugün çayları İbrahim ısmarladı sayın seyirciler. Başta şaşırdık ama İbrahim'in maaşı yatmış. Onun için hepimize o ısmarlıyor çayları... Ama rejidekilere ısmarlamamışsın.' demesi üzerine Güneş 'Benim maaşım birkaç asgari ücret tutuyor. Hilal'inki ise denkleştirememişler onunki yatmamış' diyalogları ikiliyi ekrandan etti.

İşte O diyaloglar>>>


Yorumlar (2)

mustan yarpuz 11 Yıl Önce

üzülmeyın allah bır kapı açar bu onların ayıbı devır degisir ınsallah atv izlemıyorum bundan sonra

Gül Karaman 11 Yıl Önce

böyle güzel bir ekibe yazık ederler ve kaybeden atv olur.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.