Piramit Haber

Cem Yılmaz Twitter'da kendi rekorunu kırdı

Medya

Twitter'ın en çok takip edilen ama en az konuşan ismi Cem Yılmaz Twitter'da bir gecede 26 tweet atarak kendi rekorunu kırdı.

 TÜRKİYE’de en çok Twitter takipçisi bulunan komedyen Cem Yılmaz, dün gece birkaç saat içerisinde 26 tweet atarak takipçilerini şaşırttı.

Cem Yılmaz, toplam 5 milyon takipçisiyle Türkiye’nin Twitter’da en çok takip edilen ünlüsü olma rekorunu elinde tutuyor. Twitter’ı uzun zaman aralıklarıyla nadir olarak kullanan Yılmaz, yazdığı tüm tweetleri de bir süre geçtikten sonra sonra tamamen siliyor.

İşte Cem Yılmaz'ın; 'Çözüm ortaklarım Ahu ve Kemal Yılmaz ile yine bir etkinlikteyiz...' tweetiyle başlayan serüvenden satırbaşları...

Gönlü bol ünlü ayağına sarhoş kafa followerlarına malı mülkü dağıtan karakter de iyiymiş ha ! Hahhhahhaahhaha I am et Nusr@

Geçen @zaferalgoz abim anlatti "zafer abi 2000 tl ateşle " diye yazmış biri :)

Bana da genelde "şunu şöyle bunu ise böyle yap " denir hep..hepsini dinlemek mümkün olsa keşke ! Ne fikirler...ne fikirler:))
Retweet yapmıyorum ...insanları utandırmayı sevmem :)) ama yazılanlar müthiş 10 dvd set olur :))) misal ; kanka reklam yapma diyor..bana !!

Sevmekten başka elden ne gelir :)) iyi geceler ! Anlaşılmayacak bir sey yok sorun sende degil bende :)) 5 milyon kere söyletme beni :)
Seneye tanışıp elele sinemada film izleyeceğin kız nasıl şu an yok , işte biz yazmayınca o film de yok :)))) naabeer ! Kıyak iş değil mi ?

Hayatımda Ünlülerden Tweetler kadar boş bir haber tipi görmedim !! Benim tweeti niye haber ediyor! Deli galiba ...efenim kamu yararı var ?!

Ha bir de "ünlüler ne dedi" haberleri !!! Ünsüzler ne diyor asıl o değil mi konu !! Ünlüler de breh breh ! Kaçın ünlüler geliyor moruk !!

Ünlüler ! ünlüler ve gönüllüler ! (İkisi de aynı kuran çarpsın aynı grup :)) ay ölücem hadi yatıyorum hafız ! Bi insan ünlü olurmu ya !!

"Cem abi hiç komik değilsin" (1978)
Yeni bir şey söylediğini düşünenlere :)

Kral Benim (bruç li) en sevdiğim film :) cocuklar ne canım sıkılıyor ne de başka bir sebep ! Biraz eğlendirin beni istedim :)) ne var yani

Daha komiğim tribine girmeden bi iki şaka yapaydınız biraz neşe verseydiniz kötü mü olurdu :)))) hahhahhaahha yalan mı kasıyosunuz hepiniz !

Neyse zamanla :)) ilk 20 sene zordur zaten :))

Pasif agresif mutsuzlar için mizah üretim ve tüketim metodları 201 dersimizde buluşmak üzere :))
Beyler şaka bi kenara ..şu sıra gündemde diye bilinen aslında her daim bir konu olan lösemide iyileşme oranları çok yükseldi+

Ben desteğimi Lösev in çalışmalarına yönlendirmeyi düşündüm.Ankara'da çok önemli bir merkez için çalışıyorlar..+
Bilgi aldıkça sizlerle paylaşırım...bir tuğla da bizim koymamızı isteyeceklerdir diye düşünüyorum..acil şifalar kalıcı çözümler olsun diye..

Anlıyorum ki fayda istiyorsunuz...o yalnızca retweetle olmuyor ne yazık ki..güzel insanlara iyi geceler diğerleri serbest çalışabilir :)))

Sen giderken biz geliyorduk (oldies but goldies) umarım yardımım dokunmuştur :)@canyilmaz1 hocam espri yok mu ya :)
Dünyayı retweet kurtaracak bir insanı retweet etmekle başlayacak her şey !

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.