Piramit Haber

Büyük Gün Geldi !

Medya

Birçok oyuncu ve şarkıcının adının karıştığı uyuşturucu davası yarın başlayacak. Ünlü isimler savunma yapmak için ilk duruşmada hazır bulunacak.

MAGAZİN dünyasını sarsan ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında mahkeme günü geldi. Oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün ve Ayşe Selin Boronkay ile şarkıcı Cenk Eren’in de sanıkları arasında olduğu uyuşturucu davası yarın başlıyor. 

İŞTE İDDİANAMEDE YAZILANLAR

Televizyon dünyasının renkli simaları ilk kez hakim karşısına çıkacak. Ünlü isimlerin savunma yapmak için ilk duruşmada hazır bulunacağı öğrenildi. Ünlüler mahkemede suçlamalara yanıt verecek. İşte iddianamedeki bazı suçlamalar: 

- AYŞE Selin Boronkay, satıcılardan kokain ve esrar aldı. Bu maddeleri hem kendi kullandı hem de Çağatay Ulusoy’a temin etti. Whatsapp, BBM ve Facebook üzerinden haberleştiği Cengiz Esmer’e uyuşturucu madde siparişi verdi ve ofisinde teslim aldı. 
- OYUNCU Yusuf Hasan Akgün aldığı esrar maddesini evinde Selen Katırcıoğlu, Özgür Sanlav ve Gizem Karaca ile birlikte kullandı. Çağatay Ulusoy’a Gizem Karaca aracılığıyla esrar gönderdi. Esrarı bittiği zaman Çağatay Ulusoy’dan istedi. 
- Çağatay Ulusoy satın aldığı esrarı Hüseyin Orçun Benli’nin evinde içti. 
Gizem Karaca’yla da bazen kendi evinde bazen Karaca’nın evinde beraber esrar kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.