Piramit Haber

Bozok'tan çok çarpıcı açıklamalar geldi!

Medya

Survivor'dan geçen hafta elenen Bozok Gören,çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozok,adada sürekli tartışma yaşadığı ve yıldızının bir türlü barışmadığı Duygu'nun agresifliği dışında çok iyi ve başarılı bir yarışmacı olduğunu söylerken, favori ismini de açıkladı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Survivor Gönüllüler adasından bu hafta elenen Bozok Gören, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
 İşte Bozok Gören'in o açıklamaları:
 
"Fatmagül'e elenirim diye beklemiyordum, Duygu'ya elenirim diyordum. Duygu ile çok büyük problemler yaşadım. Duygu'dan hiçbir zaman düzgün bir cevap alamadım ve hep kavga ettik. Ama kavgaları oyunlara taşımadık. Duygu oyunlarda iyiydi, her seferinde en az bir oyun kazandı. Agrasifliği dışında yararı var. Fatmagül hariç herkesle kavga etti. Ben 7 hafta Duygu'yla uğraştım. Eğer ben ünlüler takımında olsaydım bambaşka olurdu. Orada daha çok arkadaşım olurdu. Gönüllüler takımında ben çok yalnız kaldım. Konuşacak kimsem yoktu. Survivor'u bence kesin Cengiz kazanacak. İyi bir Survivor. Tipi müsait, boyu müsait, yakışıklı, güçlü, tam bir survivor. Ben Cengiz'in kazanmasını istiyorum ama bence herkes Duygu'dan çok korksun. Bu saatten sonra Duygu herkesi çok zorlayacak gibi duruyor."
 
Yarışmadaki tartışmalarıyla bilinen Duygu, oyunlardaki hırsıyla da dikkatleri üzerine çekiyordu.
Bozok Duygu kavgası>>>

Yorumlar (5)

thun 11 Yıl Önce

valla duygu neyse bozok ta o.al birini vur ötekine.saygı anlayıs hosgörü ikisinede ugramamıs..

emre 11 Yıl Önce

duygu kadar itici bir insan yoktur diye düşünuyorum. ( çirkef uyumsuz)

aslı 11 Yıl Önce

1.bence ümit yada cengiz olacak gibi duygu da yakında gider oylamada ünlülerden dağhan yada ümitle yazılırsa duygu kesin elenir inş.öyle bir strateji uygulayıp terbiyesiz kızı gönderirler kendi gösterip ünlü olmak için yapmadığı terbiyesizlik kalmadı aklıyla zoru olduğu kesinnn

aylin yıldırım 11 Yıl Önce

neden çirkef,herzaman doğru söylediği içinmi,ama yok bizim millete doğru söylenmez çünkü doğruyu söyleyeni bizler dokuz köyden kovarız,

burcak 11 Yıl Önce

Aslıcım duygu zaten cahillik etme

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.