Piramit Haber

"Boşanmak hiç kolay olmadı"

Medya

Göksel, yıllar süren suskunluğunu ilk kez bozdu.

Şarkıcı Göksel, 2007 yılında beş yıllık müzisyen eşi Alper Erinç'ten şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşanmıştı. O gün bugündür eski eşi hakkında ağzını bıçak açmayan sanatçı, yıllar sonra suskunluğunu bozdu.
"ALPER BENİM MÜZİKAL EŞİMDİ"
Karşılıklı severek evlendiği eşinden fikren ve ruhen anlaşamadığı için boşanan popçu, 'Alper, benim hayattaki eşim ayrıca müzikal eşim gibiydi. O ayrılık hiç kolay olmadı. Fakat Alper'den önce de albümlerim vardı benim. Hayatta yapmaktan en keyif aldığım şey müzik. Bir şekilde yoluma devam edecektim. Bu sefer Ozan Çolakoğlu'yla çalıştım. Bana aslında biraz yalnızlık iyi geldi. Kendi üretimimi etkilediğini düşünüyorum. Biz Alper'le çok güzel şeyler yaptık, uzun müzikal kimliğimi oluşturdu o albümler ama dördüncüsünden sonra artık değişikliğe de ihtiyacım vardı' diye konuştu.

OZAN'LA YENİ DÖNEMİM BAŞLADI

Bundan sonraki çalışmaları için kendini ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu'na emanet ettiğini belirten sanatçı, şunları söyledi: 'Ozan'la müzik hayatımın yepyeni bir dönemi başladı. Ben de artık ne yapmak istediğimi çok daha iyi biliyorum. O yüzden bir sonraki albüm de Ozan'la beraber olacak'

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.