Piramit Haber

Ben bunları hiç hak etmedim!

Medya

21 yıllık eşi Kemal Gülman’ın kendisini aldattığını öğrenen Feryal Gülman isyan etti. Gülman, “Kemal, davayı açtığım andan itibaren evden ayrıldı. Hâlâ şoktayım. Yaşadığım olayı henüz atlatamadım” dedi

21 yıllık eşi Kemal Gülman’ın kendisini Ulus’ta bir hastanede çalışan Tuluğ Bolverdi’yle aldattığını öğrenen ve 200 milyon TL’lik rekor boşanma davası açan Feryal Gülman, eşinin evden ayrıldığını ve otelde kaldığını söyledi.
Olayı bir buçuk ay önce öğrenen ancak boşanmak için Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman’ın düğününün olmasını bekleyen Feryal Gülman, eşinin telefonuna ‘Borsa İstanbul’ olarak kaydettiği genç sevgilisiyle mesajlarını yakalayınca şoka girdiğini söyledi. Kemal Gülman’ın genç sevgilisiyle gençleşmek için Almanya’ya gittiklerini de iddia eden Feryal Gülman, “Davayı açtığım andan itibaren evden ayrıldı. Kendisiyle görüşmüyorum. Sosyal medya ve gazete okumuyorum. O yüzden çıkan haberleri de takip etmiyorum. Hâlâ şoktayım, yaşadığım olayı henüz atlatamadım. Kemal’in 6-7 aydır bana karşı tavırları çok değişmişti. Son dönemde her şey için Ulus’taki hastaneye gider oldu. Ben bunları hiç hak etmedim. Yaşanacak bir durum değil” diyerek isyan etti.
‘Oğlum bana destek verdi’
17 yaşındaki oğlu Aslan’ın boşanmayı olgunlukla karşıladığını dile getiren Feryal Gülman, “Aslan, ‘Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Her şeyi sen daha iyi bilirsin anne. Babamı da seni de seviyorum. Eminim sen doğrusunu yapmışsındır’ dedi. Oğlum bana bu konuda destek verdi. Bu süreç benim için çok zor geçecek. Şoku atlatır atlatmaz çalışmaya başlayacağım” açıklamasını yaptı.
Gizlilik kararı aldıracak

Yaşanan olayların ardından sessiz kalmayı tercih eden Kemal Gülman’ın ise aldattığını kabul etmediği söyleniyor. Gülman’ın, çıkan haberler nedeniyle zor durumda kaldığı ve basına ‘gizlilik kararı’ için mahkemeye başvuracağı öğrenildi. Gülman, Bebek’teki evinden ayrılıp Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus Otel’de kalmaya başladı. Adı geçen Tuluğ Bolverdi ise olayların basına yansımasıyla birlikte twitter profilindeki fotoğrafı ve attığı tweet’leri sildi. Bolverdi, hesabını tamamen kapattı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.