Piramit Haber

Belçim Bilgin Lobi Yapıyor...

Medya

Oscar Ödülleri için ‘En İyi Yabancı Film’ dalında Türkiye’yi temsil edecek ‘Kelebeğin Rüyası’nın lobi çalışmalarını Belçim Bilgin yürütüyor.

Oscar’a hazırlanan “Kelebeğin Rüyası” filminin tanıtımını Belçim Bilgin yapıyor. Eşi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası filminin tanıtımı için Los Angeles’a giden Belçim Bilgin, “Biraz geç kaldık ancak tanıtım için yeterli zamanımız olduğunu düşünüyorum. Hızla çalışırsak arayı kapatabiliriz” dedi. Geçtiğimiz Cumartesi günü oğlu Rodin ve ekibiyle birlikte Los Angeles’a gelen Belçim Bilgin ayağının tozuyla “Türkiye Yatırım Haftası” etkinliğine katıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın konuşmacı olduğu “Los Angeles Dünya İş Konseyi” toplantısına katılan Belçim Bilgin, sorularımızı yanıtladı.
DÖRT AY LOS ANGELES’TA YAŞAYACAĞIZ 
Oğluyla birlikte 4 ay ABD’de yaşayacağını söyleyen Bilgin, “Televizyon programları, gazete, dergi röportajları olacak. Burada önemli olan lobi yapmak. Örneğin Suudi Arabistan filminin oyuncusu olan küçük kızın çıkmadığı TV programı kalmadı. Maddi manevi her türlü desteğe ihtiyacımız var. Dua bile bizim için çok önemli” şeklinde konuştu. 

VERECEĞİMİZ PARTİYE OYUNCULAR DA GELECEK

Tanıtımlarda en önemli ismin yönetmen olduğunu belirten Bilgin “Ancak biliyorsunuz Yılmaz Russel Crowe’un filminde oynayacak o nedenle çok yoğun. Diğer oyuncu arkadaşların da dizileri var, projeleri var. Büyük bir parti vereceğiz, Kıvanç’ın da (Tatlıtuğ) Mert’in de (Fırat) olmasını istiyorum. Sanıyorum hepsi gelecek” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.