Piramit Haber

Beach Kapattı !

Medya

Cem Yılmaz, dün 35 yaşına basan eşi Ahu Yağtu için sürpriz bir doğum günü partisi verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, üzerine titrediği konuşulan eşi Ahu Yağtu'nun ayaklarını yerden kestiğini öğrendim! Yılmaz, önceki gün 35 yaşına basan eşi Ahu Hanım için yine dillere destan bir doğum günü kutlaması organize etmiş.
Yılmaz, Ahu Hanım'ın geçen yıl birlikte kutladıkları ilk doğum günü için Kurtuluş'taki Aztek Restaurant'ı kapatmış, birbirinden renkli sürprizler organize etmişti. Ünlü şovmen, bu yıl da Ahu Hanım için beach kapatmış! 

Bir süredir ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Cem Yılmaz, eşinin doğum günü kutlamasını kendisi gibi pek çok sanatçının rahat ettiği Bodrum'un popüler mekanı Sarnıç Beach'te yapmış. 

KÜÇÜK KEMAL BU KEZ ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI 

Cem Yılmaz, geçtiğimiz yılki doğum gününde karnı burnunda olan eşi Ahu Hanım için; üzerinde çizgi karakterler Safinaz ve Kabasakal'ın bulunduğu bir pasta hazırlatmıştı. Yılmaz, pastanın üzerine de; bir ay sonra doğacak oğlu Kemal'den annesine 'Nice yıllara annecim' diye bir not yazdırmıştı. Geçen yıl daha doğmadan annesine doğum günü pastası yollayan Kemal, bu yılki doğum gününde ise annesinin kucağındaydı. Umarım Yılmaz Ailesi'nin mutlulukları hep böyle daim olur. 







Sabah : http: //www.sabah.com.tr
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.