Piramit Haber

Bakın kimin isimleri yazıldı!

Medya

Survivor 2016 adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler arasından kim elendi sorusunun yanıtı salı günü SMS sıralaması sonuçları ile ortaya çıkacak.

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu vardı. Kıran kırana geçen bir oyunun ardından gönüllüler takımı 10'a 9 oyunu kazandı. Nihal Candan 'ın ilk kez oyun kazandığı dokunulmazlık yarışında Semih Öztürk ise takımına puan kaybettirince hedefe konuldu.
KİM ELENECEK KİM YAZILDI?
Survivor 2016 ünlüler takımı için ada konseyi toplandı. Kişisel dokunulmaz oyununu Nagihan Karadere kazandı ve ada konseyine en rahat giden isim oldu. Peki ada konseyinde Nagehan kimin adını verdi ünlüler takımı kimin ismini elenmesi için çıkardı? Acun Ilıcalı'nın açtığı oy sandığından Tuğba Özay ismi çıktı. Nagehan Karadere ise Ebru Öztürk ismini verdi. Ebru Öztürk Nagehan'ın kendi ismini kişisel sebeplerden verdiğini söyledi.

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI
Survivor adasında SMS sıralaması sonuçları giden ismi belirleyecek. Salı günü açıklanacak SMS sıralaması birincisi de bir ismi elenmek üzere söyleyecek. Böylece 3 isim arasında SMS sıralamasında en düşük oyu alan isim elenecek. Peki ünlüler SMS sıralaması sonuçları ilk hafta nasıl çıkmıştı sıralamada kim nerede bulunuyor?

İşte ünlüler SMS sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere 
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk (elendi)
11. Seda Tetik
EBRU ÖZTÜRK SMS SIRALAMSINDA YOK

Bu hafta ismi elenmek üzere söylenen Ebru Öztürk ilk hafta yapılan ünlüler elemesinde dokunulmaz olduğu için SMS sıralamasına girmemişti. Haliyle Ebru'nun sıralamadaki yeri ve oy potansiyeli bilinmiyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.