Piramit Haber

Baba-Oğul Halvette...

Medya

Muhteşem Yüzyıl'a cariye olarak dahil olan Almeda Abazi, halvet için Sultan Süleyman'ın karşısına çıktı.

Bir dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'bizim böyle bir ecdadımız yok' sözleriyle eleştirilen Muhteşem Yüzyıl, son 2 haftadır halvet sahneleriyle yeniden gündemde. Geçtiğimiz hafta dizide Nurbanu Hatun'u canlandıran Merve Boluğur Şehzade Selim'le, bu hafta da Sultan Süleyman'ın Almeda Abazi ile halvete girmesi dikkat çekti.

FATMA SULTAN BOŞ DURMUYOR 
Dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne dizi ekibine yeni dahil olan Almeda Abazi'nin Kanuni Sultan Süleyman ile halvete girmesi damga vurdu. Diziye bu sezon başında dahil olan Meltem Cumbul, Fatma Hatun karakteriyle taşları yerinden oynattı. Hürrem Sultan'a karşı amansız bir savaşa giren Fatma Hatun, cariye olarak hareme giren Almeda Abazi'yi halvet için Süleyman'ın karşısına çıkardı. Fatma Hatun, Kanuni Sultan Süleyman için seçtiği cariye Valeria (Almeda Abazi) ile Hürrem Sultan'ın sonunu getirmeye çalışacak.
BİR HAFTA BABA, BİR HAFTA OĞUL 

Dizide geçtiğimiz hafta da Şehzade Selim Merve Boluğur ile halvete girdi. Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Boluğur, kısa sürede rolüne adapte olmayı başardı.

Yorumlar (2)

Lütfullah Kalem 11 Yıl Önce

bunların hiç işi gücü kalmadı da sarayın haremini birbirleriyle yatma yerine mi çevirdiler?

LÜTFULLAH KALEM 11 Yıl Önce

harem mi? yoksa sarayda kerhanede mi var?

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.