Piramit Haber

Aylin Aslım'dan Neil Young!

Medya

Koleksiyonuna Neil Young imzalı bir gitar bulunduran Hard Rock Cafe, dün festivalin de Neil Young partisine evsahipliği yaptı. Gecenin sürprizi Aylin Aslım'ın sahne alıp Neil Young'ın 'Heart of Gold'unu canlı söylemesiydi.

Koleksiyonuna Neil Young imzalı bir gitar bulunduran Hard Rock Cafe, dün festivalin de Neil Young partisine evsahipliği yaptı. Gece DJ kabininde Görgün Taner ve Yekta Kopan’la başladı. İkili Nirvana, Patti Smith, Soundgarden derken araya Kriss Kross gibi sürprizler de dahil etmeyi unutmadılar. Ancak asıl sürpriz Aylin Aslım’ın sahne alıp Neil Young’ın ‘Heart of Gold’unu canlı söylemesiydi. Ki gecenin en duygusal anu da bu oldu.

Tabii ki Radikal'in fotoğrafçısı Muhsin Akgün, instagram'daki o meşhur hipstamatic serisine yeni Aylin Aslım pozları eklemek için hemen sahnenin yanına koştu. Görgün Taner, Yekta Kopan ikilisinin 'Jump'la coşturduğu misafirler, Aslım'ın 'Heart of Gold' yorumuyla iyice sakinleşti, bazıları da mest oldu. Kısacası Jonathan Demme’nin Neil Young filmi ‘Neil Young’ın Bavulundan Şarkılar’ın gösterimi sonrası gerçekleştirilen bu parti , Neil Young & Crazy Horse’un 15 Temmuz’da vereceği ilk İstanbul konserinin yarattığı heyecanı şimdiden görmemize de vesile oldu.

Ah bir de misafirlerin içkilerle dışarı çıkmasına izin verilse, o çoşku biraz daha da firesiz sürecekti. Ama yeni düzenlemeye belli ki İstanbullu parti canavarlarının şimdiden alışması lazım. ‘Sessizlerin Sesi’ filmiyle festivalin konuğu olan Maximon Monihan ve Bulutsuzluk Özlemi’nden Nejat Yavaşoğulları da geceye katılanlar arasındaydı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.