Piramit Haber

Avşar Style!

Medya

PSY, büyük alkış alan şovdan sonra twitter’dan yazdı: En güzel seyirci

Dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style fırtınasının yaratıcısı Koreli şarkıcı PSY, önceki akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ünlü dansını Hülya Avşar'la birlikte yaptı. Büyük alkış alan şovdan sonra PSY, Twitter'a "İşte en güzel seyirci" yazdı...

PROGRAMA KONUK JÜRİ OLDU

OPPAAA Gangnam Style! Yedi aydır dünyaya damga vuran, klibi Youtube'da 1 milyar 300 milyondan fazla izlenen Gangnam Style şarkısının yaratıcısı PSY, önceki akşam Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına konuk jüri olarak katıldı. Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'la birlikte yarışmacıların performanslarını izleyen Koreli sanatçı daha sonra sahneye çıktı.

EN EĞLENCELİ BÖLÜM GELİYOR

Salondaki 1500 seyirciyi karşısında Gangnam baskılı tişörtler ve gözlüklerle karşısında görünce çok etkilenen PSY, Hülya Avşar'ın sahneye çıkartıp birlikte ünlü dansını yaptı. Acun Ilıcalı, şarkısını 3 kez peşpeşe söyleyen Koreli şarkıcıyı programda ağırladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. PSY, Twitter'a "İşte en güzel seyirci" yazarken Ilıcalı, "Pazar akşamı çok eğlenceli bir bölüm izleyicimizi bekliyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.