Piramit Haber

Ankara'da Radikal depremi!

Medya

Radikal Gazetesi'nde toplu işten çıkarma yaşandı. Radikal Ankara çalışanları e-mail yoluyla işten çıkarıldı.

 Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek'in Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilciliğine getirildiği Radikal Gazetesi Ankara Bürosu’nda Haber Müdürü Ömer Şahin dışında tüm çalışanlar işten çıkarıldı.
Radikal Gazetesi İstihbarat Şefi Yurdagül Şimşek, parlamento muhabirleri Rıfat Başaran, Tarık Işık, Yüksek Yargı-Adliye Muhabiri Mesut Hasan Benli, genç gazeteciler Mehmet Bilber ile Miray Çimen, e-posta adreslerine gelen bir mesajın ardından işlerinden çıkarıldılar. Radikal Gazetesi Ankara Bürosu'nda görev yapan ekonomi muhabirleri Neşe Karanfil ile Hacer Boyacıoğlu Hürriyet Gazetesi kadrosunda oldukları için kaldılar.

RADİKAL KAPANACAK MI?
2'si telifli çalışan toplam 7 kişinin işine son verilirken, çalışanlara işten çıkarıldıkları e-posta yoluyla bildirildi. İstanbul'da da işten çıkarmalar olduğu öğrenildi.
Radikal'in kapatılmayacağı, internet üzerinden ve yayın grubunun havuzundan haberlerle yayınına devam edeceği ifade ediliyor. İstanbul merkezde de kadrolarda tenkisata gidileceği ama henüz kimlerin kalacağının belli olmadığı söyleniyor.

EYÜP CAN KAPANMA İDDİALARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Eyüp Can, Radikal'in kapanacağı iddialarına Twitter hesabından sert tepki göstermişti. Can, medyayı eleştirdiği Tweet'inde kesin bir dille 'Radikal kapanmıyor' demişti.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.