Piramit Haber

Akrep Nalan'a Bakıcısından Hırsızlık Şoku !

Medya

İstanbul Beşiktaş'taki evinden, bakıcısı tarafından 50 bin TL değerindeki ziynet eşyası, cep telefonu ve parasını çaldığını iddia eden Akrep Nalan, şikayetçi oldu.

Akrep Nalan'ın kendisine haksız yere hakaret ettiğini belirten Zuhre K.,uzlaşma yoluna gitmek istemediğini dile getirdi. Savcılık, Zühre K. hakkındahırsızlık, Füsun Nalan Açın hakkında da hakaret suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen hakaret davasınaşikayetçi Zuhre K. katılırken, sanık Akrep Nalan'ı avukatı temsil etti.İfadelerin alınmasından sonra duruşma ertelendi.

"BANA HIRSIZ DEDİ ! "

Davalara katılmak istediğini belirten Zühre K., "Hırsızlık suçlaması ile karşı karşıya kaldım. Nalan Hanım benim fotoğraflarımı Facebook hesabında yayınlayarak 'Hırsız' yazdı.WhatsApp uygulamasından bana ağır küfürler etti" dedi. 


"BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİ"

Akrep Nalan'ın attığı iftira yüzünden hayatının karardığını belirten Zuhre K., "Benim babam avukat. İyi bir ailenin kızıyım. Türkiye'ye turizm sektöründe çalışmak için geldim. Akrep Nalan'ın yanında beş ay bakıcılık yaptım. Yanından ayrıldım. Bir süre sonra beni kahve içmeye çağırdı. Evine gittim. Ardından bu iftira ile karşı karşıya kaldım" dedi. Suçlamalar yüzünden oturum izni alamadığını belirten Zuhre K., "Hem zamanım, hem param gitti. Almanya'ya yerleştim. Yeni evlendim. Duruşmalara Almanya'dan geliyorum. Benden bir kere
özür dileseydi şikayetimi geri alırdım" dedi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.