Piramit Haber

Ahmet Hakan'dan Kırca'ya 'Rezil'li cevap

Medya

Ahmet Hakan'a 'Dalaksız', 'Yandaş', 'Yanar döner' gibi yaftalar yapıştıran, sağa sola hakaret etmekten zevk alan Levent Kırca'ya Ahmet Hakan'dan yanıt gecikmedi.

Yaptığı açıklamalarla 7'den 77'ye herkesinde tepkisini çeken tiyatrocu Levent Kırca son olarak Ahmet Hakan'a hakaretlerde bulunmuştu. Önceki gün yazısında Ahmet Hakan'ı yerden yere vuran ve yandaşlık suçlayan Kırca, Hürriyet yazarını 'hodri meydan'a çağırmıştı.
"Sevgili Ahmet Hakan; Senin gibi ne idüğü belirsiz bir yandaş olacağıma, bir gün oraya bir gün buraya yazacağıma, her gün Atatürk derim, her gün Cumhuriyet derim." sözleriyle Ahmet Hakan'a yüklenen Kırca, askerliğini yapmadığı için de ağır sözler sarf etmişti. 

Ahmet Hakan bugün  'Bana hodri meydan çekmiş Levet Kırca' başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında 'Rezil olmayı bilmeyen adam' olarak nitelendirdiği Kırca'ya cevap verdi. İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm: 
"Neyin kapışması olacak ki bu?

İçinde "karı" ve "düzmek" geçen bir kapışmanın ben neresinde olacağım?

"Azılı yalaka" ile "azılı muhalif" dışında herhangi bir renge en küçük alan bile bırakmayan sığ bir soytarılıkla mı kapışacağım?

Siyasal tarihi "jet-ski" ya da "İskiciğim" laflarından türetilen seviyesizliklerle dolu biri ile neyin kapışmasını yapacağım ki ben?

Olaylara kendisi gibi bakmayanı, velev ki hükümet yandaşı olmasın, anında "yalaka" diye tanımlayan biriyle ne kapışması olacak bu?
Olup bitenleri "Bütün komutanlar içeride./Türk Silahlı Kuvvetleri lağvedildi" diye özetleyen biriyle nasıl bir kapışma yapılabilir ki?

Sıkıştığı ilk anda belin altına inen sinsilikle mi kapışacağım?

Rezil olmayı bilmeyen, hiçbir biçimde rezil olmayan biriyle yapılan kapışmanın galibi baştan bellidir, böyle biriyle ne diye kapışayım ki?
YİĞİTLİK BAZEN DE MEYDANDAN KAÇMAKTIR
Yiğitlik bazen meydana çıkmaktır, bazen de meydandan kaçmaktır.
Yiğit o kişidir ki...

Her şey olup da bir türlü rezil olmayan müptezel biriyle meydana çıkmaktansa, meydandan arkasına bile bakmadan kaçar."



Kırca bu kez Ahmet Hakan'a hakaret yağdırdı
Fatih Altaylı-Levent Kırca kavgasının yankıları sürerken Ahmet Hakan'ın Altaylı'ya destek vermesi Kırca'yı kızdırdı.Devamı için tıklayın>


haber7
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.