Piramit Haber

Adı yazılınca olanlar oldu!

Medya

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta ünlüler takımından gelecek.

Survivor ünlüler takımı iki dokunulmazlığı da kaybetti ve Nagihan Karadere ağlaya ağlaya elemenin son adayı oldu. 
Survivor adasında veda edecek olan ismi belirleyecek olan SMS oylaması başladı. Pazar günü oynanan dokunulmazlığın ardından ikinci dokunulmazlık oyunu da tamamlandı. Üçüncü eleme adayı da belirlenince oylama başlamış oldu.

SURVİVOR 30 MAYIS 2016 KİM ELENECEK KİM YAZILDI?

Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İlk dokunulmazlığı ardından 30 Mayıs 2016 pazartesi günü gerçekleşen ikinci dokunulmazlığı da gönüllüler kazandı. Damla Can gecenin yıldızıydı ve Nagihan Karadere'den 4 puan aldı. survivor 2016 kim elendi sms oy sıralaması sonuçları sorvayvirSurvivor'daki son dokunulmazlığın kaybedilmesi ile üçüncü eleme adayı da ünlüler takımından çıktı.

Atakan ve Yunus dokunulmaz olduğu için oylamaya gerek kalmadan Nagihan Karadere eleme adayı oldu. İlk dokunulmazlığın ardından da Semih Öztürk ve Yattara eleme adayı olmuştu. Şimdi bu 3 isimden biri SMS oy sıralaması sonuçlarına göre elenecek.

NAGİHAN KARADERE AĞLAYA AĞLAYA TÜKENDİ


Nagihan Karadere eleme adayı olunca ağlaya ağlaya bir hal oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ağlamaya başlayan Nagihan Karadere oyunu kaybettiklerinde de sahada ağlamaya başladı. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü. Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı.

Hırsı ve yüksek oyun performansı ile Survivor'ın en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere konseyde niye bu kadar çok ağladığını izah etti. Semih'in Ütopya'dan tanındığını Yattara'nın da futbol sebebiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Nagihan Karadere bu sebeple elenme korkusundan ağladığını söyledi.

Survivor tarihinin en iyi kadın yarışmacısı olmayı başaran Nagihan Karadere SMS oy sıralaması sonuçlarında bugüne kadar hiç iyi bir yer edinemedi. Nagihan Karadere hep SMS sıralamasında altlarda yer aldı. Haliyle Semih Öztürk ve Yattara ile kıyaslandığında Nagihan Karadere'nin elenme ihtimali çok yüksek görünüyor. Son dakika sürprizi yaşanmazsa Nagihan Karadere döktüğü gözyaşlarında haklı olabilir.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.