Piramit Haber

45'lik Ankara'dan Dev Açılış...

Medya

Gönül Yazar, Yeliz ve Semiha Yankı açılış gecesinde güncel şarkılara ve şarkıcılara veryansın etti!

Başkentte nostalji rüzgarı estiren 45'lik Ankara, sezonu dev isimlerle açtı. 19 Eylül Perşembe gecesi gerçekleşen sezon açılışında Semiha Yankı, Yeliz ve Gönül Yazar Ankaralı hayranları ile buluştu.
Şarkılarıyla dönemlerine damga vuran üç sanatçı; Semiha Yankı, Yeliz ve Gönül Yazar bugünün şarkıları ve şarkıcıları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Gönül Yazar; "Bizim bir geçmişimiz var. Bizi sokaktan bulup da ay ne güzel kız iki tane afiş bastıralım hadi sürükle gitsin denmedi. Biz onlardan değiliz. Biz yorumcuyuz, biz bestelenen şarkıları yorumlarız. Şimdi herkes şarkı yapıyor. Beni sopayla dövseler şarkı yapamam, söz yazamam. Bizim zamanımızda Fikret Şenes diye bir kadın vardı, o varken bize düşmezdi" dedi.

Esas gündem olan şarkılarının asıl sahipleri olduğunu söyleyen Yeliz; " Şarkılarımızın asla eski olduğunu kabul etmiyorum. Biz esas gündemde olan şarkıların sahibiyiz, yorumcularıyız. Yeni şarkılardan o aşklar o gerçek duygular çıkmıyor. Çünkü teknoloji çok ilerledi. Gerçek aşklar yaşanmıyor, aşk bu kadar kolay değil. Bu dönemdeki hiç bir aşka inanmıyorum" dedi. 

Semiha Yankı ise stüdyolarda bilgisayarla desteklenen sesleri eleştirdi. Semiha Yankı; " Bilgisayar çıktı mertlik bozuldu. Stüdyoda canlı canlı çalınan müziklerin tadı kaldı mı? Aşklar bitti duygular bitti o nefesler bitti artık herkes günü birlik yaşıyor. O aşklar olmadığı için güzel melodiler çıkmıyor." Unutulmaz şarkılarını bu kez Ankaralılar için söyleyen Semiha Yankı; " 45'lik Ankara muhteşem, çok keyifli bir mekan. Ben ayrıca en çok parayı Ankara'da kazandım" dedi.
 
Sevilen İsimler DJ kabininde!

45'lik Ankara açılışını gerçekleştirdi ve bundan sonra ünlü ve sevilen isimlerini DJ kabinine geçirerek etkinliklerini sürdürecek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.