Piramit Haber

20 Aralık'da Sağ Salim Bizlerle...

Medya

Çekimleri Kastamonu'nun Cide İlçesi'nde yapılan 'Sağ Salim 2' filmi, 20 Aralık günü tüm Türkiye'de vizyona girecek.

Cide'de 19 Temmuz'da başlanan 105 dakikalık macera, komedi ve aksiyon filminin çekimleri 25 Ağustos'ta sona erdi. Burçin Bildik (Salim), Ezgi Asaroğlu (Nihal), Hüseyin Avni Danyal ve Nazlı Tosunoğlu'nun (Sütlü Nuriye) başrolünü paylaştığı 'Sağ Salim-2', ilk filmin kaldığı yerden devam edecek. Filmin zengin oyuncu kadrosunda ise Nijeryalı üç oyuncu da yer aldı. Filmde Cide halkı da figüran olarak da rol aldı.
Yönetmen Ersoy Güler, beğenilen 'Sağ Salim' filminin devamı niteliğini taşıyan 'Sağ Salim 2' filminin 20 Aralık'ta tüm Türkiye ve Avrupa'da sinema salonlarında gösterime gireceğini belirtti. 2 hafta sonra internette ve sinema salonlarında tanıtım için fragmanlarının yayınlanacağını vurgulayan yönetmen Ersoy Güler, film montajın bu hafta sonuna kadar tamamlanacağını, fragmanın da 2 haftaya kadar hazır olacağını ifade etti. Güler, tamamı Cide'de çekilen film için ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, şunları söyledi:

"İlkinden 4 kat daha komik olaylar silsilesi seyirciyi şaşırtacak. Daha şimdiden çok konuşulan ve beklenmekte olan film, sinema salonlarını dolduracağı ümidindeyiz. İzleyicinin beklentileri yüksek olduğundan heyecanlanmamak elde değil. Biz de dört gözle montajın bitmesini bekliyoruz. Her gün stüdyodayız. Bir taraftan da sponsorluk çalışmaları devam ediyor. Çok emek verdik, umarım herkes beğenir" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.