Piramit Haber

Zaman yazarı Erdoğan'ı bombaladı!

Manşet

Erdoğan'a serseri mayın, istikrar için tehdit olarak tanımladığı yetmedi yerine de bir düzine isim buldu!

 Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin hedefinde yine Erdoğan vardı. Ağır ifadeler kullanan Türköne Erdoğan'ın koltuğu boşaltması halinde yerine bir düzine kişi bulunacağını da iddia etti.
ERDOĞAN'IN YERİNİ DOLDURACAK BİR DÜZİNE TÜRK ÇIKAR
Başbakan, altında ezildiği suçlamalar yüzünden bugün istifa etse, boşalttığı koltuğu hakkıyla dolduracak en az bir düzine Türk büyüğü kendi partisinden bile çıkabilir, üstelik Türkiye rahat bir nefes alır.

NERDE PATLAYACAĞI BELLİ OLMAYAN SERSERİ MAYN
Erdoğan, 2002 yılından yakın zamana kadar siyasî ve ekonomik istikrarın sürükleyici aktörü oldu. Bugün tam tersine Türkiye’nin sahip olduğu her şeyin bir anda ters-yüz olmasına yol açacak bir serseri mayına dönüştü. Ne zaman nerede patlayacağı ve yol açacağı tahribatın çapı belli değil. Dün istikrar onun varlığına bağlı idi; bugün tam tersine yokluğuna. Soruyorlar: “Dün desteklediğiniz Erdoğan’ı bugün neden eleştiriyorsunuz?” diye. Bugünkü Erdoğan, dün tanıdığımız adam değil ki? Ustalık dönemini meğerse bir otokrasi olarak kurgulamış; Türkiye’nin çoğulcu yapısı izin vermeyince zıvanadan çıkmış.

ERDOĞAN'IN KENDİSİ EN BÜYÜK TEHDİT

17 Aralık’tan bu yana Başbakan’ın kendisi istikrar için büyük bir tehdit. Sürdürdüğü umutsuz savaş için daha kaç aydına tehditler savuracak, kaç adamını gözünü kırpmadan ateşe atacak; ve ülke sathında dolaşan serseri mayının nerede patlayacağını kestiremeyeceğimiz için istikrarımız ve huzurumuz kim bilir ne kadar derin bir yara alacak?

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.