Piramit Haber

Yolsuzluk yapan alçaktır

Manşet

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "Yolsuzluk yapan da yolsuzluğa vesile olan da alçaktır, bu memleketin, yetiminin hakkına tecavüz etmiş en aşağılık insandır" dedi.

TBMM

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2013 yılı bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, ulaştırma ve haberleşme sektörünün önemine işaret etti.

Yıldırım, 2003'ten bugüne kadar ulaştırma, haberleşmeye 140 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirerek, bunun yüzde 64'ünün karayollarına olduğunu vurguladı.

''Son 10 yılda karayolu, havayolu, bilgi, iletişim teknolojilerinde hiçbir iyi iş yapılmadığı'' eleştirilerinin haksız olduğunu belirten Yıldırım, siyasetin bu olmaması gerektiğine işaret etti.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın, yolsuzluk iddialarını dile getirmesine Yıldırım, ''Eğer yolsuzluk iddian varsa, buraya getir. Yolsuzlukla en son itham edeceğin adam karşındadır. 10 yıldır alnımızın akıyla hizmet yapıyoruz, hepsinin hesabını kuruş kuruş veririm. Öyle muğlak sözlerle beni yolsuzlukla itham edemezsiniz. Yolsuzluk yapan da yolsuzluğa vesile olan da alçaktır, bu memleketin, yetiminin hakkına tecavüz etmiş en aşağılık insandır'' karşılığını verdi.

Öte yandan, TBMM Genel Kurulu'nda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 2013 yılı bütçeleri kabul edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.