Piramit Haber

Yok artık diyeceksiniz!

Manşet

Konya'da 9 yaşındaki kızı kaçırmak istediği ileri sürülen kişi serbest bırakıldı.

Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu küçük kız dün kameralar önünde. Çünkü daha önce de kaçırmaya çalışmışlardı. Suçlanan kişi ise savcılıktan serbest bırakıldı.
Konya’da okula gitmek için evinden çıkan 9 yaşındaki kızı 'Ben senin amcanım' diyerek zorla kaçırmak istediği iddia edilen kişi suçlamaları kabul etmezken, alınan ifadesi sonrası serbest bırakıldı.
"BEN SENİN AMCANIM"
Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Yaralı Caddesi üzerinde yanındaki arkadaşı ile birlikte bir markete sığınan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi R.S. bir şahsın, “Ben senin amcanım gel seni araba ile okula götüreyim” diyerek zorla arabaya bindirmeye çalıştığını iddia etti. 
Küçük kız, gözyaşları içinde "polisler geldi mi aradan birkaç gün geçiyor yine geliyor. Yakalanmıyor yine geliyor" demişti.
ZANLIDAN ZİYARET SAVUNMASI
Kız çocuğunu ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis A.P.’yi (40) gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen A.P. olay saatinde mahallede oturan kız kardeşini ziyaret etmek için belirtilen adres çevresinde bulunduğunu ileri sürdü.

KIZIN AİLESİYLE HUSUMETİ VARMIŞ

A.P.’nin kaçırılmak istendiğini iddia eden kızın eski komşuları olduğu ve komşuluk ilişkilerinden dolayı şahıs ile kızın ailesi arasında husumet bulunduğu öğrenildi. 2 yıl önce apartmandan ayrılan A.P., Cumhuriyet Savcısının talimatıyla alınan ifadesi sonrası polis merkezinden serbest bırakıldı.

Cinsel taciz ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçundan sabıkası olduğu belirtilen şüphelinin otogarda yakalandığı açıklanmıştı.

Yorumlar (1)

ozden 10 Yıl Önce

tabii tutuklanmasi ceza almasi icin küçücük cocuga tecavuz etmesi iskence etmesi yakmasi gommesi falan lazim savcılar bunlari kabul edip salmaz anca turkiyenin haline bak

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.