Piramit Haber

Yetim değilsiniz Türkiye var

Manşet

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Irak'taki bombalı saldırılarda yaralanan ve tedavi için Türkiye'ye getirilen Iraklı Türkmenleri ziyaret etti...

ANKARA
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, dün akşam Libya eski Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdülcelil ile Ankara Palas Devlet Konukevi'nde yaptığı görüşmenin ardından Abdülcelil ile birlikte Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. 

Davutoğlu, burada tedavi görmekte olan Koruma Müdürü Sabri Yıldız'ın babası Bekir Yıldız'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarete Libya eski Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Abdülcelil de katıldı.

Yetim değilsiniz, Türkiye var

Davutoğlu, daha sonra aynı hastanede tedavi gören Iraklı Türkmenleri eşi Sare Davutoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Ziyareti esnasında yaralı Türkmenlerle tek tek ilgilenen Davutoğlu, yaralılardan birinin annesiyle sohbet etti.

İlgisi nedeniyle Davutoğlu'na teşekkür eden Iraklı Türkmen anne, Bakan Davutoğlu'na "Sağolun, ömrünüz uzun olsun. Çok memnunuz senden hayatım, bülbülüm, başımla berabersin. Kardeşim... Kimsem yoktur, yetimim" dedi. Davutoğlu ise yaşlı kadına "Yetim değilsiniz inşallah. Türkiye var" diye karşılık verdi.

Davutoğlu, Suriye'deki çatışmalarda yaralanan ve hastanede tedavi gören bir Suriyeli'yi de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.