Piramit Haber

Yetenek Sizsiniz Baha üzdü!

Manşet

'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında finale kalan ve 2'inci olan Baha Bayırlı yarışmadan sonra gelen yoğun ilgi ve şöhretin olumsuz etkisi nedeniyle pedagog desteği almaya başladı...


Baha 'nın böyle bir şöhrete ulaşacağını tahmin etmediğini söyleyen anne Duygu Bayırlı, “Baha çok yetenekli bir çocuk ama bu noktaya kadar geleceğini hiç tahmin etmezdim. Daha çok küçük olduğu için insanların ilgisinden çok sıkıldı. Özellikle Bodrum dışından gelenler Baha 'yı sıkıştırıp öpmeye çalışıyor ve çocuk haliyle sıkılıp bunalıyor. Yarışmadan sonra pedagog desteği almaya başladık” dedi.

Anne Duygu Bayırlı'nın bu açıklamasına karşın minik Baha son olarak Muğla 'nın Bodrum ilçesinde bir alışveriş merkezinde 23 Nisan etkniliklerinde sahne aldı. Yarım saat sahnede kalan Baha, Barış Manço ve Ogün Şanlısoy 'un popüler şarkıları eşliğinde gösteri yaptı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği gösteride zaman zaman Baha 'ya ulaşmak isteyen izleyiciler arasında izdiham yaşandı. Gösterinin ardından minik baterist güvenlik eşliğinde sahneden alınarak güçlükle kalabalığın arasından uzaklaştırıldı.

Yorumlar (8)

mesut 11 Yıl Önce

iyi reklam olmuş bu haber

yağmur çise 11 Yıl Önce

ayyy cnımm

aslı 11 Yıl Önce

bu cocuğa nazar değer vallahi pek de sevimli :)

.çm 11 Yıl Önce

mö.

nadiye özgür 11 Yıl Önce

üzüldük ama yetenek yarışması yapıldı aylarca ekrana kitlendik sonuc türkiyede okadar showmenden dahamı yetenekliydide bu adam birinci oldu..baha sevimliliği ilede değil doğuştan ritim bir virtöz gercek bir batarist yeteneğine sahiptiki türkiye dahil yurt dışında kaç kişide bu yaşta eğitimsiz yetenek var..baha yetenek yarışmasının maddi ödülünüde hak etmiş tek yetenekti..

asd 11 Yıl Önce

çok abartılıyor velet

ziyaretçi 11 Yıl Önce

hem çocuklarını piyasaya sunup hemde şikayetçi oluyrlar anlamıyrum bu insanları

melike sude 11 Yıl Önce

mühtişşşşşşş... bayıldımmmmmmm...çok küçük ama çok güzel çalıyo ve çok başarılı ho hovvvvvvvvvvvv...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.