Piramit Haber

Yeni operasyon başlıyor! Bomba iddia!

Manşet

Yolsuzluk ve rüşvette operasyonunda ikinci dalga geliyor iddiası Radikal'den geldi.

 17 Aralık'ta gerçekleşen Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunda dalga geliyor iddiası ortalığı karıştırdı...
KARA PARA VE YOLSUZLUK İDDİASI
Radikal gazetesinin iddiasına göre Savcılık aralarında çok ünlü isimlerin de olduğu listeyi İstanbul Emniyeti'ne gönderdi. İkinci dalga operasyonun 'kara para ve yolsuzluk' iddialarını kapsadığı öğrenildi.

EMNİYET'İN NE YAPACAĞI MERAK EDİLİYOR
Soruşturmayı ise Ergenekon soruşturmasına bakan TMK Savcısı Muammer Akkaş'ın yürüttüğü belirtiliyor. Soruşturma kapsamında arama ve gözaltı talimatının Emniyet'e ulaştığı

EMNİYETTE OLAĞANÜSTÜ DURUM
İstanbul genelinde görevli tüm emniyet müdürlerinin Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet binasında toplantı halinde olduğu ifade diliyor. İddiaya göre savcılığın arama ve gözaltı talimatına emniyetin uymadığı ve direndiği ifade ediliyor.
Geçen hafta da İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmış ancak Emniyet, Arı baş’ı ifadeye göndermemişti.

FARKLI BİR SORUŞTURMA

İddiaya göre önümüzdeki saatlerde operasyon başlayacak. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlere yönelik yapılacağı ifade edilen operasyonun yürütülmekte olan soruşturmadan farklı olduğu belirtiliyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise İstanbul'da Terörle Mücadele Kanunu (TMK) kapsamında yürütülen bir soruşturma veya operasyon olmadığını açıkladı.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.