Piramit Haber

Yaşlı kadın dayak yedi, iple boğuldu,ardından boğazı kesildi

Manşet

Adana’da 60 yaşındaki N.E., evde yalnız olduğu esnada zorla içeri giren bir saldırgan tarafından önce dövüldü, boğulmak istendi, camla boğazı kesildi. Kanlar içinde yere yığılarak kendinden geçen yaşlı kadını öldü zannederek kaçan saldırgan, polis tarafından kısa sürede elleri kanlı ve çıplak ayaklı olarak yakalandı.

 Olay, saat 18.30 sularında Seyhan'da meydana geldi . İlköğretim okulu öğretmeni olan kızı ile birlikte yaşayan N. E.'nin evde yalnız olduğu sırada kapısı çaldı. Kapıyı açan kadına adres soran Ersel Akbaş, N.E.'nin evde yalnız olduğunu anlayıp, uzaklaştı.
Yaklaşık bir saat sonra yeniden E'nin evine gelen saldırgan, kapının ziline tekrar bastı. N.E.'nin kapıyı aralamasıyla birlikte zorla içeri giren saldırgan, yaşlı kadını döverek etkisiz hale getirmeye çalıştı.
Akbaş, E'nin direnmesi üzerine yanında getirdiği iple yaşlı kadını boğmaya çalışırken sesler duyulmaması için yaşlı kadını salona sürükledi. Saldırgan boğuşma sırasında vestiyerin kırılan cam parçasını eline alarak N.E'nin boğazını ve kolunu kesti. Hareketsiz kalan yaşlı kadının öldüğünü düşünen saldırgan, kanlı montunu olay yerinde bırakarak hızla kaçtı. 

 Bir süre sonra kendine gelen N.E., sürünerek kapıya geldikten sonra bağırarak komşularından yardım istedi. N.E.'nin sesini duyan komşuları yardımına koşarken durumu polise bildirdi.
 
Kanlar içindeki N.E., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, yaklaşık 10 dakika sonra el ve üzerindeki kıyafetleri kanlı genci ara sokaklarda yakaladı. Gözaltına alınan Ersel Akbaş suçunu itiraf etti. 
 
Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen Ersel Akbaş yapılan ilk görüşmede, "Evine para karşılığı ilişkiye girmek için gitmiştim. Birlikte olduk, verdiğim parayı az buldu, tartışmaya başladık. Sonra da olay oldu" iddiasında bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.