Piramit Haber

Üzerine televizyon düşen talihsiz bebek yaşamını yitirdi

Manşet

BURSA’da, annesi mutfakta iftar sofrası hazırlığı yaparken salonda kardeşleriyle oynayan 9 aylık Emir Erosman, örtüsünü çektiği 72 ekran telvizyonun üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz bebek yaşamını yitirdi.

 Olay dün saat 19.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde, 7 çocuklu Hatice- Nusret Erosman çiftinin oturduğu evde meydana geldi. Annesi mutfakta yemek hazırladığı sırada çocuklar Samet (12), Semih (9), Melih (6), Ahmet (5), Arda (3), Ecem (2) ve minik Emir oturma odasında oynuyordu. Minik Emir, bu sırada televizyonun örtüsünü çekince, 72 ekran televizyon üzerine devrildi. Ağır yaralan Emir, annesi ve bu sırada eve giren babası tararafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Emir bebek, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Emir’den geriye ise ölmeden iki saat önce ağabeyi Samet’in cep telefonu ile çektiği son fotoğrafları anı olarak kaldı.
’POLİS AMCA KARDEŞİM NEREDE?’

Olayın duyulmasının ardından eve inceleme yapmak için gelen polis ekiplerini görüp balkona çıkan 5 yaşındaki Ahmet Erosman’ın, "Polis Amca kardeşim nerede onu bana getirin ben onu çok özledim" demesi herkesi duygulandırdı. Bursa Cumhuriyet Savcısığı, cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’sa sevk etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Milliyet Haber
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.