Piramit Haber

Üç büyük ilde film gibi operasyon!

Manşet

Birçok adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı

 İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde değişik ilçelerde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Terör operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 05.00 sularında Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde değişik adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polislerinin de katıldığı operasyona havadan da helikopterle destek verildi. Okmeydanı’nda İdil Kültür Merkezi ile Mecidiyeköy’de Yürüyüş Dergisi binasına giren polis ekipleri 55 kişiyi gözaltına aldı. 

Operasyonların hedefinde Çağdaş Hukukçular Derneği ve üyeleri vardı. Çağdaş Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güçlü Sevimli, İstanbul Şube Başkanı Taylan Tanay ile üye avukatlar Güray Dağ, Gülvin Aydın, Ebru Timtik, Barkın Timtik, Naciye Demir ve Güçlü Sevimli evlerinde gözaltına alındılar. Polis, Dernek Başkanı Selçuk Kozağaçlı’yı ise adresinde bulamadı. Selçuk Kozağaçlı için yakalama kararı çıkartıldı. Gözaltına alınanlar arasında Efkan Bolaç da var.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.