Piramit Haber

Türkiye yastayken bu hiç yakışmadı!

Manşet

Türkiye günlerdir Soma'da yaşamını yitiren maden emekçilerine ağlıyor. Acıyı paylaşmak için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Duyarlı vatandaşlar tarafından düğünler bile yapılmadı.

Ulusal yas sürerken Mersin Silifke’de Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası işyeri temsilciliği Hemşirelik Haftası kutlamaları eğlendi. Kişilerin yüzünü özellikle buzladık. Türkiye yastayken, madencilerimize ağlarken böyle bir eğlence düzenlenmesi emekçilere yakışmadı.

Mersin’in Silifke ilçesinde KESK’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası işyeri temsilciliği Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında yemek verdi. Göksu Otel’de düzenlenen geceye Eğitim-Sen Silifke Temsilciliği üyeleri ve çok sayıda ebe, hemşire, sağlık emekçisi ve aileleri katıldı.

Gecede emekli olan sağlık çalışanlarına plaket verilerek, bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunuldu. Plaket alan sağlık çalışanları sendika temsilcisi Mehmet Navgasın ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

SES Silifke Temsilcisi Mehmet Navgasın’ın konuşmasının ardından, katılımcılar müzik eşliğinde eğlendi. 

Yorumlar (3)

merve 10 Yıl Önce

yazıklar olsun böylelerine en azından 1 2 hfta bekleseydiniz. biz mezuniyetimizi bile iptal ettik yazık gercekten

mehmet 10 Yıl Önce

bunlar böle işte yeniden keşfetmeye gerek yok din iman tatile yollamış lar fazla söze gerek yok karaktersizler

Çalışan 10 Yıl Önce

ağıt mı yakmalıydı tabi eğlenecek sendikalara sadece kamu çalışanına sahip çıkar kamulular aç kamulular zor koşulda çalışıyor ya ondan işçi ameledir asgari ücret alır yeter.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.