Piramit Haber

Türkiye'de en çok bu iller aratıyor!

Manşet

Telekomünikasyon İletişim Başkan vekili Osman Nihat Şen, dünyada p * r n o kelimesini en çok hangi ülkeler arıyor sorusu soruldu. Peki ya Türkiye'de ? İşte cevabı...

 İnternet arama motorlarında en çok aranan kelime başlıktaki sözcük. (p * r n o) Sadece Türkiye’de değil; dünyanın her yerinde sürekli istatistikler artıyor. Doğru bilgilerin yanında kirli bilgilerin de sanal ortamda dolaştığını biliyorsunuz. Değişik yazılımlarla engellenen bir çok zararlı siteye rağmen bu konu son derece önemli bir konu. 7den 70e herkes konuyla alakalı merak ettiklerini internette bulmaya uğraşıyor.
Tüm dünyada internette p*rno araması giderek artıyor. 2005'te yüzde 30'lardayken, 2016'da yüzde 100'e yaklaştı. Yani artık herkes internette p*rno arıyor.

Telekomünikasyon İletişim Başkan vekili Osman Nihat Şen, dünyada p * r n o kelimesini en çok hangi ülkeler arıyor sorusu soruldu. Peki ya Türkiye'de...

En çok hangi ülke arıyor?

Dünyada ilk sırada Papua Yeni Gine var. Onu Hindistan ve Pakistan takip ediyor.
Tüm ülkeleri gruplara ayırırsak Türkiye ilk üç ülke grubunda ve Türkiye'de dünya geneline kıyasla daha hızlı bir artış var.
Türkiye'de illere göre istatistik var mı?

Diyarbakır, Erzurum ve Adana ilk sıralarda.
Bu illerde çok sayıda işsiz genç nüfus var. Zamanlarını internet kafelerde geçiriyorlar.

Sanal deryaya dalıp gitmeyin. Zamanınızı daha yararlı şeylerle değerlendirin. İşsizlik sorunu kısa sürede çözülemezse p * r n o meraklılarının sayısı giderek artacaktır. Dilerim vatandaşlarımız neyin yararlı, neyin zararlı olduğunu idrak edecek düzeyde eğitim düzeyini yükseltip olumsuzluklardan kendini korur. 

Yorumlar (1)

yagiz ates 11 Yıl Önce

ne kadari dogru bilmiyorum ama tek başıma çin le kapışırım

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.