Piramit Haber

TIR'ı polisle birlikte sahipleri de bastı!

Manşet

İstanbul polisinin narkotik operasyonu kapsamında el koyduğu TIR'ın başına aynı anda sahipleri geldi. TIR sahipleri, "Biz de şoför alem yapıyor diye şüphelenmiştik" dedi.

 İstanbul Narkotik polisi uyuşturucu sevkiyatı yapmayı planlayan bir şebekeyi 6 ay önce takibe aldı. Yapılan takipte, bir TIR sürücüsünün Avrupa’ya uyuşturucu götürmek için bir uyuşturucu şebekesiyle irtibata girdiği duyumu alındı. Yapılan teknik ve fiziki takiplerde, uyuşturucu nakliyesi yapmak isteyen TIR sürücüsü Cemal Ö.’nün şebeke üyeleriyle anlaştığından şüphelenen polisin Büyükçekmece’de TIR’a yaptığı baskında 101 kilo 700 gram eroin çıktığı açıklandı.
FİRMA SAHİBİ VE POLİS EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPTI
Operasyonda TIR sürücüsü Cemal Ö., gözaltına alındığı sırada TIR sahibi olan firma yöneticileri de olay yerine geldi. Polisin yaptığı operasyon karşısında şaşıran TIR sahipleri, yanlarında çalışan şoförün firmaya uğramaması nedeniyle şüphelendikleri ve sürücünün “alem" yaptığından kuşkulanarak baskın yapmak için geldikleri iddia edildi. Firma yetkililerinin polisin operasyonunu gördüklerinde şaşırdıklarını söyledikleri belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.