Piramit Haber

TFF'ye ''yayın'' soruşturması

Manşet

Rekabet Kurulu, Süper Lig'in yayın haklarının devri konusunda, Türkiye Futbol Federasyonu ile Digiturk hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı....ANKARA Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, TFF ile Digiturk...

Rekabet Kurulu, Süper Lig'in yayın haklarının devri konusunda, Türkiye Futbol Federasyonu ile Digiturk hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

...

ANKARA 

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, TFF ile Digiturk arasındaki sözleşmenin süresinin 2 yıl uzatılıp uzatılmadığının araştırılması ve bu iddiaların doğruluğu halinde işlem yapılması talebi üzerine başlatılan ön araştırmanın Kurul tarafından karara bağlandığı belirtildi.

Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 6 Aralık'taki toplantısında müzakere eden Kurul'un, bulguları ciddi ve yeterli bularak, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 41. maddesi uyarınca TFF ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdiği bildirildi.

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.